Pure Clear iPhone Xs Max Kirkas

T21-6150 Tech21, Artikkelinro: 3470594

Kolmen metrin putoamissuoja. Pudotuksesta toiseen.
Pure Clear -kotelo, jossa on kaksi kerrosta edistyksellistä iskuja vaimentavaa materiaalia, on suunniteltu suojaamaan puhelintasi jopa kolmen metrin putoamisesta putoamisen jälkeen.

Tieteellisesti todistettu
Testaamalla Pure Clear -kuoremme 20 kertaa erityisesti suunnitellussa kotelon testauskoneessa, keräämme jopa 90 000 datapistettä ja suoritamme jopa 1,5 miljoonaa laskentaa jokaista tapausta kohti. Tämä tarkoittaa luotettavaa testausta, tarkkoja tuloksia ja tieteellisesti todistettua suojaa, johon voit luottaa tapaus kerrallaan.

Enemmän kuin pelkkä pinta
Pure Clear -kotelossa on enemmän kuin näkee. Pinnan alla on tehokas suojajärjestelmä kahdessa kerroksessa Bulletshield-materiaalilla, jota käytetään luodinkestävässä lasissa. Se levittää ja imee iskuenergiaa ja estää sitä pääsemästä puhelimeesi.

Nauti puhelimesi alkuperäisestä kauneudesta
Käyttämällä uusia materiaaleja ja viimeisintä teknologiaa olemme luoneet kuoren, joka on huomattavasti läpinäkyvämpi kuin mikään muu nykyinen kuori. Se on myös 50 % ohuempi ja 50 % kevyempi kuin markkinajohtaja ja tarjoaa lähes näkymätöntä iskusuojaa.

Naarmuuntumaton ja keltaisia ​​tahroja kestävä
Parannettu UV-keltaisuuden kestävyys ja kestävä, naarmuuntumaton pinta saavat puhelimesi ja kotelosi näyttämään paremmalta kuin koskaan.

Täysi pääsy. Mukava.
Pure Clear on turvallisesti kädessä ja tarjoaa täydellisen ja tarkan pääsyn kaikkiin liittimiin ja painikkeisiin. Se on myös suunniteltu toimimaan täydellisesti tech21:n näytönsuojan kanssa.

Pure Clear, joka on erittäin ohut, kevyt ja kauniin läpinäkyvä, tarjoaa kolmen metrin putoamissuojan tapaus kerrallaan.
3 metrin putoamissuoja Bulletshieldillä
Tieteellisesti todistettu suoja joka tapauksessa
Huomattavasti läpinäkyvämpi kuin mikään muu nykyään saatavilla oleva selkeä kotelo
50 % ohuempi ja 50 % kevyempi kuin markkinajohtaja
Naarmuuntumaton ja UV-keltainen tahraa kestävä
Kätevä pääsy kaikkiin liittimiin ja toimintoihin

Mitat P-L-K:

1,84 x 11 x 19,5 cm

Sisäpakkaus:

10

Master-laatikko:

100

EAN:

5056234705940