GXT 310D Radius pelikuuloke Aavikko camo

GXT310D Radius Headset Desert Camo , Artikkelinro: 3922208

Mukavat over-ear-pelikuulokkeet, säädettävä mikrofoni ja tehokas ääni.

Räikeät voitot – Näytä vihollisillesi, joihin olet tottunut vähän lämpöä! Trust GXT 310D Radius -pelikuulokkeet, joissa on autiomaa-camo-tulosta, ovat porttisi pelin valtakuntaan. Tässä kuulokkeessa on terävä tilaääni, joten olet aina askeleen edellä vihollisiasi. Yhdistätpä kuulokkeet tietokoneeseen, kannettavaan tietokoneeseen tai konsoliin, olet matkalla voittojen kuunteluun.

Mukaansatempaava kokemus – Radius-kuulokkeet vapauttavat kaikki potentiaalisi. Se on varustettu tehokkailla 40 mm: n aktiivikaiutinyksiköillä, jotka välittävät kaikki yksityiskohdat suoraan. Kytke kuulokkeet 1 m: n aux-kaapelilla esimerkiksi PS4 / 5: een, Xbox One / Series X: ään tai Switchiin tai pidennä kaapeli 1 m: n jatkojohdolla, jotta liitäntä tietokoneeseen tai kannettavaan on mukavaa.

Päihitä väärä viestintä – Keskustele joukkuetovereidesi kanssa ikään kuin olisit kaikki samassa huoneessa. Säädettävän mikrofonin kirkas ääni varmistaa, että väärä viestintä ei enää hävitä sinua.

Loputon mukavuus – Pehmeät ja mukavat korvan yli asennettavat pehmusteet yhdistettynä säädettävään mikrofoniin ja pääpantaan antavat sinulle tarvitsemasi mukavuuden pitkiin pelisessioihin. Olet valmis tulemaan seuraavaksi mestariksi.

Avainominaisuudet:
– Tehokas ääni
– Pehmeät ja mukavat korvakorut
– Säädettävä mikrofoni ja pääpanta
– 1 m kiinteä kaapeli ja 50 cm jatkojohto konsolille
– 1 m: n sovitinkaapeli PC: lle / kannettavalle tietokoneelle

Sisäpakkaus:

12

Master-laatikko:

480

EAN:

8713439222081