Alumiininen 4-Porttinen Mini USB 2.0 Hub

Halyx 4-Port Mini USB HUB , Artikkelinro: 3923786

Päivitä työnkulku – Trust Halyx 4-porttisen USB Mini Hubin avulla voit todella hyödyntää kannettavaa tietokonetta. Laajenna kannettavan tietokoneen porttien määrää ja muodosta yhteys useaan laitteeseen 4 USB-portin kautta.

Helppo asennus ja yhteensopivuus – Trust Halyx toimii kaikkien kannettavien tietokoneiden, MacBookin, PC: n ja tablettien * kanssa, joissa on USB-portti. Käyttämällä yhtä USB-A-porttia laitteessasi voit lisätä 4 USB-laitetta, kuten näppäimistön tai ulkoisen aseman. Halyxin avulla voit siirtää tietoja nopeasti (USB 2.0), eikä ohjelmistoa tarvitse asentaa tälle kätevälle työkalulle. vain kytke ja pelaa!

Erittäin kompakti muotoilu – Pienikokoinen, pienikokoinen, vain 7,3 mm paksu muotoilu liukuu helposti mihin tahansa taskuun tai laukkuun – täydellinen matkustamiseen. Sen alumiinikotelo tekee siitä tyylikkään ja kestävän lisäyksen työpöydän kokoonpanoon ja työpakkaukseen. Jos haluat muodostaa yhteyden erilaisiin laitteisiin ja oheislaitteisiin, kun olet poissa kotoa, Halyx on toimistosi ja matkasi kannalta välttämätön asia.

– Lisää 4 vakiona olevaa USB 2.0 -porttia tietojen siirtämiseen tai laitteiden liittämiseen
– Toimii kaikissa tietokoneissa tai kannettavissa tietokoneissa, joissa on USB-A-portti
– Mini ja kevyt, ihanteellinen matkoille
– Tukeva ja tyylikäs muotoilu
– Tukee USB 2.0 (jopa 480 Mbps)
– Alumiinikotelo

Mitat P-L-K:

1,5 x 6 x 16,9 cm

Sisäpakkaus:

80

Master-laatikko:

8400

EAN:

8713439237863