Fyda ladattava langaton hiiri 1600 dpi Musta

FYDA RCHRGABLE WRL MOUSE , Artikkelinro: 3923804

Kaareva ladattava langaton hiiri, joka on suunniteltu mukavuuteen ja hallintaan koko päivän.

Ergonominen tapa – Trust Fyda tekee työpäivästäsi miellyttävämmän ergonomisen muotoilun avulla, joka tukee kättäsi ja veistetyllä muodolla lepääksesi pienen sormesi. 10 metrin langattoman kantaman, kohdistimen nopeuden säätämiseen tarkoitetun DPI-kytkimen ja ladattavan akun ansiosta sinulla on kaikki mitä tarvitset työn tekemiseen.

Ladattava – Langattoman Trust Fyda -hiiren avulla paristojen etsiminen on menneisyyttä. Se on varustettu ladattavalla akulla, jonka voi ladata helposti mukana toimitetulla mikro-USB-kaapelilla. Ja se ei ole vain kätevää, vaan se myös auttaa suojaamaan ympäristöä. Sinun ei tarvitse koskaan enää heittää tyhjiä paristoja.

Erittäin korkea DPI – Trust Fyda tekee mitä odotat langattomalta hiireltä ja lisää hieman ylimääräistä tunnelmaa ja mukavuutta. Siinä on kuusi painiketta, joihin kuuluu kaksi helposti ulottuvaa peukalopainiketta verkkosivujen navigointiin. Sen mukana tulee USB-mikrovastaanotin, jonka langaton kantama on 10 metriä, ja DPI-kytkimen avulla voit säätää kohdistimen nopeutta erityisen korkeille asetuksille: 800, 1200, 1600, 2000 ja 2400 DPI.

Mukavuus suunnittelulla – Tämä hiiri on tehty mukavaksi käyttää. Veistetty muotoilu ja loppu pienelle sormellesi tarkoittaa, että käytät Trust Fydaa tuntikausia ilman rasitusta. Kun työpäiväsi on lopussa, sammuta hiiri vain säästääksesi akkua ja tallenna USB-mikrovastaanotin itse hiireen.

Avainominaisuudet
Ergonominen muotoilu tarjoaa tuntikausia työmukavuutta
Ympäristöystävällinen ladattava muotoilu; ei tarvita paristoja
Plug and Play USB -vastaanotin, tallennettavissa hiiren sisään
Veistetty muoto peukalolla ja pikkusormella tukee kättäsi
Kuusi painiketta, joista kaksi helposti saatavaa peukalolla ohjattavaa sivupainiketta (eteen ja taakse)
Täydellinen kohdistimen nopeuden hallinta erittäin korkealla DPI: llä (800-1200-1600-2000-2400)
Jopa 10 metrin langaton kantama
Energiansäästökytkin

Mitat P-L-K:

4,7 x 12,8 x 16,9 cm

Sisäpakkaus:

40

Master-laatikko:

1960

EAN:

8713439238044