RGB-valaistu 2.0 stereo soundbar pelaamiseen

GXT 619 Thorne RGB Illuminated Soundbar , Artikkelinro: 3924007

Stereoäänikaiutin, jossa RGB-valaistus ja tilaa säästävä muotoilu.

Tilaa säästävä ääni – stereokaiuttimien ei tarvitse viedä arvokasta työpöytätilaa. Trust GXT 619 Thorne on pienikokoinen peliluokan soundbar. Selkeä stereoääni, 12 W huipputeho ja RGB-valaistus tekevät tästä äänipalkista ratkaisun jokaiselle pelaajalle, joka haluaa säästää tilaa, uhraamatta pelikokemusta.

Helppo ja vankka – Trust Thorne on luotu tarjoamaan sinulle vankka pelikokemus helpoin mahdollinen tapa. Liitä vain AUX-kaapeli tietokoneen tai kannettavan tietokoneen 3,5 mm: n kuulokeliitäntään ja kytke USB-kaapeli virtaa varten. Se on kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä kokeaksesi pelisi uudella tavalla. Ja näiden yleisten liitäntöjen takia Thorne toimii hyvin myös televisiossasi!

Uusi valo – pelaajat vaativat parasta mahdollista kokemusta. Tämä ei tarkoita vain hyvää äänenlaatua, se tarkoittaa myös upeaa ulkoasua. Trust GXT 619 Thorne on varustettu säädettävällä RGB-valaistuksella, jossa on 6 erilaista valotilaa. Yhdistettynä tähän äänipalkkiin näet pelisi aivan uudessa valossa.

Hallinta ulottuvilla – Thornen etuosassa olevan suuren, valaistun äänenvoimakkuuden säätönupin ansiosta äänenvoimakkuutta on helppo säätää katsomatta pelistäsi. Voit hallita aina tällaisella helposti ulottuvalla olevalla säätönupilla, mikä helpottaa paljon sisällä olevien stereokaiuttimien 12 W: n huipputehon (6 W RMS) nauttimista.

Avainominaisuudet:
– Säädettävä RGB-valaistus; valitse 6 tilaa
– pieni muoto; voidaan helposti sijoittaa näytön tai television eteen
– Suuri valaistu äänenvoimakkuuden säätönuppi, joka on helppo saavuttaa jopa pelin aikana
– 2,0 stereokaiuttimet, joiden huipputeho on 12 W, tarjoavat vankan pelikokemuksen
– Helppo liittää; yksi AUX-kaapeli ääntä varten ja USB-kaapeli virtaa varten

Mitat P-L-K:

7,5 x 40 x 7 cm

Sisäpakkaus:

10

Master-laatikko:

320

EAN:

8713439240078