Langaton multimedia näppäimistö hiirellä

Tecla-2 Wireless Keyboard with mouse , Artikkelinro: 3924033

Tee se valmiiksi – Trust Tecla-2 langaton multimedianäppäimistö hiirellä on asetettu työn tekemiseen. Muodosta yhteys langattoman vastaanottimen kautta ja voit keskittyä tehtävään ennen kotona tai toimistossa.

Avaimen hallinta – Tecla-2-näppäimistössä on yksitoista suoraa multimedianäppäintä ja kaksitoista lisätoimintonäppäintä, joiden avulla voit säätää äänenvoimakkuutta, aloittaa haun tai siirtyä kotisivullesi ja avata sähköpostisi yhdellä napin painalluksella. Tämä yhdistettynä täysikokoiseen asetteluun, numeronäppäimistöön ja eristettyihin näppäimiin varmistavat, että saat työnne nopeasti ja tehokkaasti.

Integroitu ergonomia – Matalaprofiilisten hiljaisten näppäinten ja pehmeän ja hiljaisen näppäimen painalluksen avulla voit kirjoittaa helposti. Näppäimistössä on myös integroitu kämmentuki lisämukavuutta varten. Sinulle on nyt taattu hyvä pito ja pitkäikäinen mukavuus.

Mukava napsautus – Säädä Tecla-2-hiiren DPI painamalla erillistä painiketta (800/1200/1600 DPI) ja käytä kahta peukalopainiketta eri sivujen selaamiseen nopeasti. Tämä yhdistettynä hiiren ergonomiseen muotoiluun antaa sinun työskennellä mukavasti tuntikausia.

Aseta toimimaan – Vastaanottimen avulla hiiri ja näppäimistö voivat toimia langattomasti 10 metrin säteellä. Kun olet valmis, voit tallentaa vastaanottimen helposti hiireen tai jättää sen kannettavaan tietokoneeseen.

Avainominaisuudet:
NÄPPÄIMISTÖ
– Matalaprofiiliset näppäimet, joissa on pehmeä ja hiljainen näppäinpainallus mukavaan kirjoittamiseen
– Ergonominen muotoilu ja mukava kämmentuki
– Täysikokoinen asettelu, numeropainikkeet ja eristetyt näppäimet helpottavat puhdistamista
– 11 suoraa pääsypainiketta ja 12 toimintonäppäintä
– Taitettavat jalat kirjoituskulman muuttamiseksi
– Jopa 10 metrin langaton kantama

HIIRI
– Ergonomisesti muotoiltu langaton optinen 6-hiiri
– Yksi tallennettava USB-mikrovastaanotin molemmille laitteille
– Nopeuden valintapainike (800/1200/1600 DPI)
– 2 peukalopainiketta: Selaimen edellinen ja seuraava
– Jopa 10 metrin langaton kantama
– Virtakytkin

Mitat P-L-K:

4,6 x 54,8 x 17,7 cm

Sisäpakkaus:

10

Master-laatikko:

270

EAN:

8713439240337