Slimfit kotelo iPad mini 4, musta

Apple iPad Mini 4 Slimfit Cover Black Gecko, Artikkelinro: 6905374

Slimfit-kotelo sopii tablet-tietokoneellesi täydellisesti. Tämä kompakti kotelo ei ole suurempi kuin itse tabletti, joten se on helppo kuljettaa mukana. Slim-fit kotelo ei ole vain tyylikäs ja kompakti kotelo, se tarjoaa myös erinomaisen suojan.

Gecko-kotelot ovat vankat, tyylikkäitä ja valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista. Tämä on ohuin saatavilla oleva kotelo Apple Mini 4:lle. Aseta tabletti yksinkertaisesti “napsauttamalla” sitä kuoressa. Pehmeä sisäpuoli veluurilla suojaa iPadin näyttöä ei-toivotuilta naarmuilta. Tämä Slimfit Gecko Cover on erittäin kevyt ja sitä voidaan käyttää useissa eri katseluasennoissa.

Äärimmäistä suojaa – kotelossa on erityiset kulmat, joihin kiinnität tabletin. Siinä on myös vahva magneettinen suljin, jotta iPadisi ei koskaan pääse putoamaan kotelosta.

Optimaalinen käyttäjäystävällisyys – koteloon ihanteellisesti sijoitetun magneetin ansiosta tablettisi automaattinen herätys/virransäästötoiminto toimii. Kotelossa on myös kaikki sopivat aukot, joiden avulla pääset helposti iPadin eri portteihin. Tämä mahdollistaa kameran käytön poistamatta iPadia kotelosta. Lisäksi koteloa voidaan käyttää useissa eri tiloissa, joten voit käyttää iPadiasi optimaalisesti eri tilanteissa.

Slimfit kotelo
Sopii täydellisesti
Automaattinen herätys/virransäästötoiminto
Useita eri näyttöasentoja
Kaikenpuolinen suojaus
Ensiluokkaista keinonahkaa

Sisäpakkaus:

10

Master-laatikko:

10

EAN:

8718969053747