Universal 7-8″ Tab Folio Kuori 360° Musta

Universal Stand cover 7"/8" Tablet Black Gecko, Artikkelinro: 6905661

Tyylikäs Universal Stand Folio -kuori 360° asteen kiertotoiminnolla tarjoaa erinomaisen suojan 7-8″ tableteille. Tällä monikäyttöisellä suojakuorella on ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka parantavat huomattavasti tabletin käyttöä ja tukevat sen käyttöä sekä vaaka- että pystysuunnassa useissa eri asennoissa.

Gecko Covers -suojakuoret ovat tukevia ja tyylikkäitä, ja ne on tehty huippulaadukkaista materiaaleista. Monikäyttöinen Universal Stand -kuori tarjoaa erinomaisen suojan ja sopii 7-8″ tabletteihin, joiden enimmäiskoko on 210x135x10mm. Sopii horisontaaliseen ja pystysuoraan käyttöön useissa asennoissa 360 asteen kierron ansiosta.

Täydellinen suoja – vahvat elastiset kulmat pitävät tabletin tukevasti kuoren sisällä. Tämä tekee suojakuoresta sopivan useille erilaisille 7-8″ tableteille, samalla kun se pitää tabletin tukevasti paikallaan. Se tarkoittaa myös, että kaikki tabletin aukot ja painikkeet ovat helposti käytettävissä.

Optimaalisen helppokäyttöinen – 360 asteen kierron ansiosta kuori voidaan asettaa vaaka- tai pystysuuntaan lukuisiin eri asentoihin. Tämä tarkoittaa sitä, että tablettia voi käyttää optimaalisesti eri tilanteissa. Kannen sisäpuoli on samettia, ja kansi sulkeutuu elastisella kiinnityksellä. Tämä suojaa tabletin näyttöä, eikä tabletti voi yhtäkkiä avautua esimerkiksi laukussa.

Universaali kuori
• Universaali helppo istuvuus 210x135x10mm
• Usean asennon pystytoiminto
• Pystytoiminto 360° asteen kierrolla, jotta laite voidaan kääntää vaaka- tai pystysuuntaan
• Suojaavat joka puolelta
• Pehmeää PU-nahkamateriaalia

Sisäpakkaus:

10

Master-laatikko:

10

EAN:

8718969056618