Punottu latauskaapeli Apple Watchille 1.5m

Xtorm CX2121 Charging Cable for Apple Watch 1.5m Xtorm, Artikkelinro: 8227530

Seuraava Apple Watch -latauskaapeli!

Tämä 1,5 m: n Apple Watch -latauskaapeli on suunniteltu kiinnittämällä suurta huomiota yksityiskohtiin, ja se käyttää korkealaatuisia materiaaleja varmistaakseen, että se on täydellinen jokapäiväiseen käyttöön sekä kotona että tien päällä.

Suunniteltu kestämään – Kaapeli on suunniteltu näyttämään hyvältä ja myös kestämään hyvin pitkään – jopa raskaassa päivittäisessä käytössä. Punotun nailonin käyttö ei vain vahvistaa kaapelia, vaan myös varmistaa sen joustavuuden pitkiä aikoja. Liittimissä on ainutlaatuinen metallikotelo, joka on erityisesti suunniteltu U-muotoisella leikkauksella, jonka avulla kaapeli taipuu ja liikkuu vapaammin.

Valmistaudu tulevaisuuteen – Tämä latauskaapeli kestää hyvin kauan, mikä tarkoittaa, että sen on oltava tulevaisuuden todiste. Siksi päätimme käyttää USB-C-latausliitintä vanhanaikaisen USB: n sijaan. Kaikissa uusissa iPhoneissa ja muissa Apple-tuotteissa on jo USB-C-laturi ja / tai -kaapeli, ja tämä suuntaus jatkuu vain eteenpäin. Tämä tarkoittaa, että olet kaikki valmistautunut ja valmis tulevaisuuteen tällä Apple Watch -latauskaapelilla.

Pidä asiat järjestyksessä – Tässä kaapelissa on myös korkealaatuinen metalli- ja nahkajohdin, joka ei vain näytä hyvältä, vaan pitää kaapelisi siistinä ja järjestyksessä missä tahansa.

Aina käyttövalmis PowerStreamin kanssa – Kaikki Xtorm PowerStream -sarjan tuotteet on suunniteltu yhdellä tavalla: tuomaan sinulle helpoimman ja parhaan langattoman latauskokemuksen kaikille Apple-laitteillesi ja lisävarusteillesi, joten lataat aina ja valmis menemään.

Lyhyesti:
– 1,5 m pitkä Apple Watch -latauskaapeli
– Erittäin vahva nailonpunottu kaapeli
– Ainutlaatuinen U-muotoinen metalliliitin
– Korkealaatuinen metalli- ja nahkajohdin

Tiedot:
– Lähdöt: 1
– Lähdön tyyppi: Apple Watch Module
– Suurin teho: 2,50 W

Mitat P-L-K:

2,7 x 8 x 20,1 cm

EAN:

8718182275308