3in1 Langaton Applen latausalusta ja kaapeli

Xtorm PS101 3-in-1 Wireless Charging Base for Apple Xtorm, Artikkelinro: 8227550

Langaton Xtorm 3-in-1 -latausalusta Applelle. Yhdestä paikasta voit ladata kaikki Apple-laitteesi helposti. Tähän Xtorm 3-in-1 -langaton latausasema on suunniteltu saavuttamaan. Siinä on latausteline iPhonen langattomaan lataamiseen, paikka Apple Watchin sijoittamiseen ja lataamiseen sekä tila langattomien AirPods (Pro) -kotelon lataamiseen.

Langaton lataus on helppoa – kaikkien Apple-laitteidesi ja lisävarusteidesi lataaminen langattomasti ei ole koskaan ollut näin helppoa. Tämä latausalusta poistaa tarpeen tarvita erillisiä latureita, jotka sekoittavat kotiisi. Liitä se vain USB-C-seinälaturiin mukana toimitetulla korkealaatuisella USB-C PD -kaapelilla ja olet valmis aloittamaan laitteidesi lataamisen – yhdessä paikassa.

Optimoitu Applelle – Tämä latausalusta on suunniteltu ja optimoitu erityisesti Applen laitteille. Latausteline käyttää yleistä langatonta Qi-standardia – joten muut älypuhelimet voivat käyttää sitä – mutta on optimoitu toimittamaan 7,5 W: n langaton nopea lataus iPhonelle. Teline sisältää myös sisäänrakennetun virallisen Apple Watch -laturin sekä paikan langattomien AirPods (Pro) -koteloiden lataamiseen helposti.

Aina käyttövalmis PowerStreamin kanssa – Kaikki Xtorm PowerStream -sarjan tuotteet on suunniteltu yhdellä tavalla: tuomaan sinulle helpoimman ja parhaan langattoman latauskokemuksen kaikille Apple-laitteillesi ja lisävarusteillesi, joten lataat aina ja valmis menemään.

Lyhyesti:
– Lataa kaikki Apple-laitteet langattomasti yhdessä paikassa
– Valmistettu iPhonelle, Apple Watchille ja AirPodsille
– Mukana korkealaatuinen kaapeli

Tiedot:
– Tulo max. 20W / 12V / 1.67A
– Langaton Qi
– Apple Watch -moduuli
– Suurin lähtöteho 15 W
– 3x Qi-langatonta lähtöä: 10 W (optimoitu 7,5 W: n teholla) / 2,5 W / 2,5 W)
– Sisältää kaapelin

Mitat P-L-K:

8 x 16,5 x 21,8 cm

EAN:

8718182275506