Magneettinen langaton laturi 1.2m kaapelilla

Xtorm PS102 Magnetic Wireless Charger 1.2m Xtorm, Artikkelinro: 8227551

Seuraava magneettinen langaton iPhone-latauskaapelisi!

Tämä 1,2 m: n magneettinen langaton latauskaapeli on suunniteltu kiinnittämällä suurta huomiota yksityiskohtiin, ja siinä käytetään korkealaatuisia materiaaleja varmistaakseen, että se on täydellinen jokapäiväiseen käyttöön sekä kotona että tien päällä. Se on täysin yhteensopiva Applen uuden langattoman MagSafe-latausstandardin kanssa, mikä tarkoittaa, että tämä laturi napsahtaa magneettisesti ja kiinnittää itsensä iPhone 12: n takaosaan.

Magneettinen teho – Koska tämän laturin magneetit ovat täysin yhteensopivia iPhone 12: n magneettien kanssa, se varmistaa optimaalisen latausasennon langattomaan lataamiseen. Magneetit ovat riittävän vahvoja pitämään laturia paikallaan, kun käytät iPhonea.

Suunniteltu kestämään – Kaapeli on suunniteltu näyttämään hyvältä ja myös kestämään hyvin pitkään – jopa raskaassa päivittäisessä käytössä. Punotun nailonin käyttö ei vain vahvistaa kaapelia, vaan myös varmistaa sen joustavuuden pitkiä aikoja. Liittimissä on ainutlaatuinen metallikotelo, joka on erityisesti suunniteltu U-muotoisella leikkauksella, jonka avulla kaapeli taipuu ja liikkuu vapaammin.

Valmistaudu tulevaisuuteen – Tämä latauskaapeli kestää hyvin kauan, mikä tarkoittaa, että sen on oltava tulevaisuuden todiste. Siksi päätimme käyttää USB-C-latausliitintä vanhanaikaisen USB: n sijaan. Kaikissa uusissa iPhoneissa ja muissa Apple-tuotteissa on jo USB-C-laturi ja / tai -kaapeli, ja tämä suuntaus jatkuu vain eteenpäin. Tämä tarkoittaa, että olet valmis ja valmis tulevaisuuteen tällä magneettisella langattomalla latauskaapelilla.

Pidä asiat järjestyksessä – Tässä kaapelissa on myös korkealaatuinen metalli- ja nahkajohdin, joka ei vain näytä hyvältä, vaan pitää kaapelisi siistinä ja järjestyksessä missä tahansa.

Aina käyttövalmis PowerStreamin kanssa – Kaikki Xtorm PowerStream -sarjan tuotteet on suunniteltu yhdellä mielellä: tuoda sinulle helpoin ja paras langaton latauskokemus kaikille Apple-laitteillesi ja lisävarusteillesi, joten lataat aina valmis menemään.

Lyhyesti:
– 1,2 m pitkä magneettinen langaton latauskaapeli
– Erittäin vahva nailonpunottu kaapeli
– Ainutlaatuinen U-muotoinen metalliliitin
– Korkealaatuinen metalli- ja nahkajohdin

Tiedot:
– Tulo: USB-C PD 20W
– Lähtö: Langaton maks. teho 7,5 W
– Sisältää kaapeli nailonpunoksella, nahka
– Verkkolaite ei sisälly toimitukseen

Mitat P-L-K:

2,4 x 10,3 x 20,1

Sisäpakkaus:

80

Master-laatikko:

80

EAN:

8718182275513