Tehokas 100W aurinkopaneeli

XPS100 Xtorm, Artikkelinro: 8227603

Tämä 100W Xtorm Xtreme Solar Panel – aurinkopaneeli on paras tapa saada virtaa laitteillesi missä tahansa. Sen kompakti, kevyt ja roisketiivis rakenne tekee siitä täydellisen kaikille retkillesi ja seikkailuihisi. Se voidaan taittaa puoliksi, ja integroitujen kahvojen ansiosta se on helppo kuljettaa ja asettaa mihin tahansa. Yhdistä se yhteen Xtorm Extreme XP-sarjan varavirtalähteisiin ja saat rajattoman tehon!

Tehokas aurinkosähkö

Tehokkaiden SunPower-kennojen käyttö tarkoittaa, että paneelilla on erittäin suuri teho paljon pienemmällä pinta-alalla. Tämän ansiosta pystyimme suunnittelemaan paljon kompaktimman aurinkopaneelin ilman, että meidän tarvitsee tinkiä tehosta. Aurinkokennot on päällystetty erityisellä linssoidulla mattapinnalla, joka minimoi heijastuksen ja maksimoi aurinkosyötön.

Valitse tehosi

Tässä aurinkopaneelissa on 3 eri lähtöä: 100W 5,5 mm DC-lähtö (joka voidaan muuntaa MC4:ksi mukana tulevan kaapelin ansiosta), 45W USB-C PD -lähtö sekä tavallinen 18W USB-A Quick Lataa 3.0 lähtö. Tämä tarkoittaa, että voit ladata mitä haluat; Power Station, kannettava tietokone, tabletti tai puhelin – tämä Xtorm-aurinkopaneeli pystyy tekemään kaiken!

Rajaton teho

Yhdistä Xtorm XP-sarjan varavirtalähteen kanssa – Tämä Xtorm-aurinkopaneeli on suunniteltu toimimaan täydellisesti yhden Xtorm XP-sarjan kanssa. Tämä tarjoaa sinulle loputtoman virtalähteen akkupuskurin ja laajan valikoiman portteja ja teholähtöjä hyödyntäen.

Yhdistä kaksinkertainen ulostulo

Etsitkö vielä enemmän tehoa? Ei ongelmaa. Voit helposti liittää kaksi paneeliamme yhteen kasvattaaksesi niiden yhteistehoa yhteensä 200 wattiin!

Suunniteltu seikkailuun

Aurinkopaneeli on suunniteltu valmiiksi seikkailuun. Se on helppo kuljettaa mukana ja kevyt muotoilu tarkoittaa, että voit ottaa sen mukaan minne menetkin, ja sisäänrakennettujen tukijalkojen ansiosta voit asettaa sen vain muutamassa sekunnissa ja kääntää sen täydellisesti optimoidaksesi aurinkosyötön. Integroidun pussin avulla voit helposti kuljettaa mukana tulleita kaapeleita, ja se suojaa virtalähdettä elementeiltä. Itse aurinkopaneeli on myös viimeistelty roiskeenkestävällä materiaalilla mielenrauhan lisäämiseksi.

Lataustunnit:
– iPhone 1.5h
– iPad 3-4h
– MacBook Air 2h
– Xtorm Power Station XP300:n alle 6 tunnissa ihanteellisissa auringonpaisteessa!

Ominaisuudet:
– Tehokas aurinkosähkö, 100W aurinkopaneeli
– Roisketiivis materiaali
– 5.5 DC ja MC4 lähtö
– Kevyt ja taitettava muotoilu
– Kaksi paneelia voidaan liittää yhteen, jolloin saadaan kaksinkertainen 200W:n teho! (katso XPS200-paketti)

Tekniset tiedot ja mitat:
– Mitat: 106 x 2,5 x 59,8 cm
– Paino: 3800 grammaa
– Lähtö 1: 5,5 mm DC, 100W
– Lähtö 2: MC4, 100W
– Lähtö 3: USB-C PD 45W
– Lähtö 4: USB-A Quick Charge 3.0, 18W
– Aurinkopaneeli: 100W

Toimittajan tuotenumero:

XPS100

EAN:

8718182276039