Xtorm 140W Powerbank – Titan Pro

XB402 Xtorm, Artikkelinro: 8227674

XB4 Titan Powerbank yhdistää saumattomasti ikonisen muotoilun luokkansa johtaviin teknisiin ominaisuuksiin, kestäviin materiaaleihin ja innovatiivisiin ominaisuuksiin. Se on täydellinen virtapankki MacBookin, tabletin tai älypuhelimen nopeaan lataamiseen. Sisäänrakennetun kaapelin ansiosta olet aina valmis lataamaan liikkeellä ollessasi!

Täydellinen virtapankki MacBookeille ja kannettaville tietokoneille

Titanissa on 4 tehokasta USB-C PD -lähtöä, joiden yhdistetty kokonaisteho on 150 W. 140 W USB-C PD -portti on optimoitu MacBookien tai muiden tehokkaiden kannettavien tietokoneiden lataamiseen, ja ne latautuvat täyteen hieman yli tunnissa! Suosittelemme vahvasti muita USB-C PD -lähtöjä älypuhelimen tai tabletin lataamiseen.

Erittäin nopea lataus

Virtapankki on täysin ladattu ja käyttövalmis alle 1,5 tunnissa sen 100 W USB-C PD -tulon ansiosta. Koska virtapankki tukee läpimenolatausta, voit ladata myös muita laitteita samalla kun virtapankki latautuu!

Kohti kestävää tulevaisuutta

Pyrimme kohti kestävämpää tulevaisuutta ja sisällytämme nyt kierrätysmuovin käytön tehopankkimme suunnitteluun. Myös pakkautemme on valmistettu kierrätysmateriaalista. Tuotteemme on rakennettu kestämään ja siten taistelemaan vaihtomarkkinoita vastaan.

Hyvältä tuntuva muotoilu

Muotoilu kulkee käsi kädessä käyttökokemuksen kanssa. Siksi kiinnitämme erityistä huomiota yksityiskohtiin; kuten sileä pehmeä pinta, huolellisesti suunniteltu ja integroitu magneettinen USB-C-kaapeli sekä LED-akkunäyttö, joka näkyy vain tarvittaessa.

Akun näyttö, joka (ei) erotu joukosta

Titanin LED-akkunäyttö sulautuu täydellisesti virtapankin yleiseen suunnitteluun. Retrovaikutteisen pikselöidyn suunnittelun (joka näytetään vain tarvittaessa) avulla voit nopeasti lukea todellisen akun prosenttiosuuden ja lataustilan. Kun näyttö on pois päältä, se on täysin näkymätön – mikä tekee tehopankin muotoilusta entistäkin selkeämmän ja pysyy minimalistisena.

Tuotekohtaiset ominaisuudet:
  • Tehokas 140 W USB-C PD-lähtö
  • 4 USB-C PD -lähtöä
  • Akun kapasiteetti 24 000 mAh
  • Teho 150W (max)
  • Kannettava latautuu täyteen alle 1,5 tunnissa
  • Integroitu magneettinen USB-C-kaapeli
  • Kestäviä materiaaleja
  • (Näkymätön) LED-akun merkkivalo
  • Ikoninen muotoilu
Mitat P-L-K:

25,30 x 12,40 x 3,70 cm

Sisäpakkaus:

10

Master-laatikko:

10

EAN:

8718182276749

Toimittajan tuotenumero:

XB402