Folio case iPad Air 10.9″ (2020) Musta Harmaa

Apple iPad Air 10,9 (2020) Easy-Click 2.0 Color Twist Cover Gecko, Artikkelinro: 9509125

Etsitkö kuorta, joka on sekä kaunis että kätevä? Tämän Easy-Click -kuoren myötä Gecko Covers on tuonut markkinoille uuden suojakuorisarjan, joka ei tarjoa vain erinomaista suojaa, vaan myös helppoa käytettävyyttä.

Tämä kuori suojaa aina tablettiasi vaurioilta. Voit vain asettaa tabletin kuoreen. Tabletin takaosaa suojaa vahva kuori. Kuoren ulkopinnan materiaali suojaa tablettia naarmuilta. Kuorta käytettäessä tabletti voidaan asetella eri asentoihin, minkä ansiosta sitä voidaan käyttää optimaalisesti.

Täydellinen suoja – tabletti vain yksinkertaisesti napsautetaan kovaan muovikoteloon. Valmistetaan mittojen mukaan, joten tabletti ei koskaan irtoa suojakuoresta.

Optimaalisen helppokäyttöinen – ihanteellisesti sijoitetun magneetin ansiosta tabletin herätys/lepotila-toiminto toimii automaattisesti. Kannessa on myös kaikki tarvittavat aukot tabletin eri porttien käyttämiseen. Siksi esimerkiksi kameraa voidaan käyttää ottamatta tablettia pois kuoresta. Lisäksi kuorta voidaan käyttää eri asennoissa, joten tablettia voi käyttää optimaalisesti lukemattomissa tilanteissa.

Helposti paikalleen napsautettavat kuoret
• Täydellinen istuvuus
• Automaattinen herätys/lepotila-toiminto
• Usean asennon pystytoiminto
• Suojaavat joka puolelta
• Kestävät materiaalit

Sisäpakkaus:

10

Master-laatikko:

10

EAN:

8720195091257