Super Hero Kotelo Galaxy Tab A7 10.4″ Pun/Sin

Samsung Tab A7 10.4" (2020) Super Hero Cover Gecko, Artikkelinro: 9509176

Tämä Super Hero -suojakotelo on suunniteltu antamaan tabletillesi ansaitsemansa suoja. Se sopii täydellisesti laitteeseesi ja tarjoaa äärimmäisen 360 asteen suojan olematta iso. Napsauta tablet-laitetteesi iskua vaimentavaan kuoreen ja se on suojattu kolhuilta ja naarmuilta koko päivän. Suojakuoren mukana toimitetaan ilmainen erillinen näytönsuoja, joka tarjoaa entistä paremman suojan!

Hauska ja vahva muotoilu – Vahvan, iskuja vaimentavan kuoren ja kestävän etukannen ansiosta Super Hero -kansi pystyy tarjoamaan parhaan suojan tablet-laitteellesi. Ja lisäksi sitä on saatavana useina hauskoina ja ainutlaatuisina Super Hero -väriyhdistelminä. Todella täydellinen yhdistelmä, jotta tästä tulisi paras tabletin suojus jokapäiväiseen käyttöön – erityisesti lasten. Minkä sankarin valitset tabletin suojaamiseksi?

Kaksinkertainen suojaus – Mukana ilmainen näytönsuoja. Jokaisen Super Hero -kannen mukana toimitetaan ilmainen näytönsuoja, jotta Tablet laitteesi on todella hyvin suojattu jokapäiväisessä käytössä. Se on helppo asentaa ja tarjoaa tabletin näytölle ansaitsemansa lisäsuojan.

Helppo asentaa ja käyttää – Suojakotelo on erittäin helppo asentaa – napsauta tablet-laitettasi kuoreen ja olet valmis menemään. Kun se on asennettu. “täydellisen istuvuuden” muotoilufilosofia tarkoittaa, että kotelossa on kaikki sopivat aukot, jotta tabletin kaikkiin portteihin ja painikkeisiin pääsee helposti. Lisäksi kameraa voidaan käyttää poistamatta tablettia kotelosta, ja magneetin ansiosta, joka on upotettu kanteen, sekä laitteen herätys- ja unitoiminto toimii automaattisesti.

Ominaisuudet
– Sopii täydellisesti
– Tehokas iskunkestävyys (MIL-STD-810H)
– Automaattinen herätys / lepotila
– Seisontatoiminto
– Magneettinen suljin

Mitat P-L-K:

2,2 x 22,9 x 33,7 cm

Sisäpakkaus:

28

Master-laatikko:

28

EAN:

8720195091769