Iskunkestävä Foliokuori iPad 10.9″ 2022 Musta

Apple iPad 10.9" 2022-> Rugged Cover Black Gecko, Artikkelinro: 9509690

Tämä kestävä Smart Folio-suojakuori on suunniteltu sopimaan täydellisesti laitteeseesi ja tarjoaa äärimmäisen 360 asteen suojan olematta liian iso. Napsauta tablettisi vain vahvaan kuoreen ja se on turvallista jokapäiväiseen käyttöön ammattimaisesti ja kotona. Käytännölliset yksityiskohdat, kuten automaattinen herätys- / lepotila ja jalustatoiminto, tekevät kannesta ilon käyttää.

Laadukas iskunkestävyys

Tämä kestävä kansi on suunniteltu ja tehty kestäväksi ja vahvaksi, jotta se tarjoaa parhaan suojan Tablet-laitteellesi jokapäiväisessä käytössä. Tabletti itse istuu tukevasti paikallaan napsautettuaan sen tukevaan takakuoreen, kun taas etuosa suojaa lasia vaurioilta. Parhaan laadun takaamiseksi kansi on testattu vastaamaan sotilasstandardin MIL-STD-810H tiukkoja vaatimuksia.

Optimaalinen helppokäyttöisyys

Suojakuoressa on kaikki tarvittavat aukot, jotta tabletin eri portteihin ja liitäntöihin pääsee helposti käsiksi. Siksi kameraa voidaan käyttää poistamatta esimerkiksi tablettia kannesta. Lisäksi kotelon kanteen upotetun magneetin ansiosta tablet-laitteen herätys- / lepotila toimii automaattisesti.

Ominaisuudet
  • Sopii täydellisesti
  • MIL-STD-810H sotilastandardin mukainen iskunkestävyys
  • Automaattinen herätys / lepotila
  • Seisontatoiminto
Mitat P-L-K:

29,7 x 17,3 x 2 cm

Sisäpakkaus:

20

Master-laatikko:

20

EAN:

8720195096900

Toimittajan tuotenumero:

V10T92C1