Olemme vastuussa henkilötiedoistasi

Cenor Finland, jonka yhteystiedot ovat +358 (0) 50 552 56 70 ja osoite Kappelikuja 6, 02200 Espoo, vastaa sinua koskevista henkilötiedoista. Cenor Nordic AB / Cenor Finland Oy on siksi henkilötietojesi rekisterinpitäjä.

Miksi käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja?

Käsittelemme henkilötietojasi tarjotaksemme sinulle palveluitamme ja tuotteitamme, ainoastaan vain tehdäksemme tai täyttääksemme sopimuksen kanssasi asiakkaana.

Mitä tietoja keräämme sinusta ja miksi?

Pyrimme käsittelemään mahdollisimman vähän sinua koskevia henkilötietoja. Tämä tarkoittaa, että emme kerää enempää henkilötietoja, kuin on tarpeen sopimuksen tekemiseksi tai täyttämiseksi kanssasi.

Voidaksemme tehdä ja täyttää kanssasi sopimuksia tarvitsemme seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, yrityksesi osoitteen sekä muut yrityksesi yhteystiedot. Emme pääse käsiksi henkilötietoihisi millään muulla tavalla, kuin antamallasi tiedoilla.

Käytämme henkilötietojasi myös markkinointitarkoituksiin.

Kuinka suojaamme henkilötietojasi?

Turvallisuutesi on meille tärkeää, siksi meillä on asianmukaiset tekniset, organisatoriset sekä hallinnolliset turvatoimet henkilötietojesi suojaamiseksi luvattomalta käytöltä ja muulta luvattomalta käsittelyltä. Analysoimme ja arvioimme toimenpiteitä säännöllisesti varmistaaksemme, että tietosi pysyvät turvallisesti suojattuna.

Kenelle luovutamme tietosi?

Emme luovuta tietojasi muille yrityksille tai organisaatioille, ellei se ole lain edellyttämää tai välttämätöntä lakisääteisten tai sopimusvelvoitteidemme suorittamiseksi sinua kohtaan.

Voimme luovuttaa henkilötietojasi mille tahansa kumppaneillemme, tavarantoimittajillemme tai alihankkijoillemme, mutta vain, jos se on välttämätöntä voidaksemme täyttää velvollisuutemme sinua kohtaan asiakkaana. Emme koskaan luovuta enempää henkilötietoja, kuin on tarpeen.

Lain niin vaatiessa saatamme joutua luovuttamaan tietojasi viranomaisille ja muille organisaatioille. Saatamme myös joutua luovuttamaan tietosi, jos se on tarpeen oikeudellisten vaatimusten toteuttamiseksi, vahvistamiseksi tai valvomiseksi.

Emme koskaan luovuta henkilötietojasi muille yrityksille tai yrityksille markkinointitarkoituksiin.

Millaisin perustein käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja?

Käsittelemme vain niitä henkilötietoja, joita tarvitsemme voidaksemme toteuttaa palvelumme tai toimittaaksemme tuotteitamme sinulle, esim. kun teemme tai täytämme sopimuksen kanssasi sekä markkinointitarkoituksiin. Siltä osin kuin käsittelemme lisätietoja, hankimme suostumuksesi tai varmistamme, että käsittely on sallittua muun oikeusperustan perusteella. 

Kuinka kauan käsittelemme henkilötietojasi?

Säilytämme tietoja sinusta asiakkaana niin kauan kuin kanssasi tehty sopimus on voimassa ja kohtuullisen ajan sen jälkeen. Tämä tarkoittaa suurimmassa osassa tapauksia, että emme säilytä henkilötietojasi kauempaa kuin vuoden ajan sopimuksen päättymisestä, mutta tietyin edellytyksin voimme säilyttää tietojasi tätä pidempäänkin. Tämä pätee esimerkiksi silloin, kun laki niin vaatii tai kun tietoja saatetaan tarvita oikeudellisten vaatimusten laatimiseen, esittämiseen ja valvontaan.

Sinun oikeutesi

Kun käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja, sinulla on rekisteröityneenä useita oikeuksia. Sinulla on oikeus milloin tahansa ottaa meihin yhteyttä koskien näitä ja jos haluat käyttää jotakin alla kuvatuista oikeuksista, tavoitat meidät helpoimmin osoitteesta info@cenor.fi 

Pidätämme oikeuden ryhtyä asianmukaisiin suojatoimiin ja turvatoimiin varmistaaksemme, että olet se, joka väität olevasi, kun otat meihin yhteyttä. Jos et pysty osoittamaan henkilöllisyyttäsi uskottavalla tavalla, ei ole varmaa, että voimme vastata pyyntöösi.

Pääsy henkilötietoihin

Sinulla on oikeus tietää, mitä henkilötietoja käsittelemme sinusta. Jos haluat tietää, voit saada meiltä kootun rekisteriotteen, joka sisältää sinusta käsittelemämme henkilötiedot.

Korjaus ja poisto

 Jos käsittelemme henkilötietojasi virheellisesti tai emme enää tarvitse niitä, sinulla on oikeus saada ne poistettua. Jos tiedot ovat puutteellisia, sinulla on oikeus korjata ja täydentää niitä. Muista, että ei ole varmaa, voimmeko toimittaa tuotteitamme tai suorittaa palveluitamme, jos pyydät henkilötietojesi poistamista. 

Tietojen siirrettävyys

Tietyissä olosuhteissa sinulla on oikeus saada sinua koskevat käsittelemämme tiedot yleisessä, kirjallisessa, sähköpostitse luettavassa ja jäsennellyssä muodossa. Sinulla on oikeus tähän koskien niitä henkilötietoja, jotka olet itse antanut meille ja joita käsittelemme suostumuksesi perusteella tai kun henkilötietoja tarvitaan sopimuksen tekemiseksi tai täydentämiseksi.

Tietojen rajoitus

Tietyissä olosuhteissa sinulla on oikeus pyytää, että rajoitamme tietojesi käsittelyä. Tämä tarkoittaa, että merkitsemme tiedot siten, että jatkossa käsittelemme niitä vain tiettyihin tarkoituksiin. Ei ole varmaa, että voimme tarjota sinulle palvelujamme tai toimittaa tuotteitamme, jos rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä. 

Oikeus vastustaa

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä yleisen edun mukaisen tehtävän suorittamiseksi, osana vallankäyttöä tai etujen vertailun jälkeen. Emme käsittele henkilötietojasi mihinkään näistä tarkoituksista tai millään näistä syistä. Et siis voi vastustaa käsittelyämme tällä perusteella.

Oikeus tehdä valitus

Sinulla on oikeus tehdä valitus Suomen tietosuojaviranomaiselle, jos uskot, että käsittelemme henkilötietojasi virheellisesti. Voit lukea tästä lisää Tietosuojavaltuutetun toimistolta verkkosivuilta www.tietosuoja.fi

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa kirjoittamalla osoitteeseen info@cenor.fi tai soittamalla meille numeroon +358 (0) 50 552 56 70, jos haluat tietää lisää, kuinka käsittelemme henkilötietojasi.