Takuu / RMA ja toimitusohjeet

Takuu myönnetään Cenor Finland Oy:n toimittamiin tuotteisiin.
Vialliset tuotteet palautetaan sopimuksella ja RMA-ohjeen mukaisesti.

RMA
Palautuksen edellytyksenä on Cenorin antama hyväksytty RMA-numero. RMA-numero on voimassa 14 päivää ja kattaa vain ennalta sovitut tuotteet.
Saatuasi RMA-numeron Cenor-myyjältäsi tai osoitteesta service@cenor.fi, Cenor lähettää sähköpostilla palautuslomakkeen, josta ilmenee hyväksytyt tuotteet.
Tämä ilmoitus on liitettävä palautettavaan lähetykseen.
Jos sovitusta on poikkeamia, Cenor pidättää oikeuden kieltäytyä palautuksesta, mikä voi johtaa lähetyksen palauttamiseen asiakkaan kustannuksella.
Lähetys on palautettava ennalta sovittuun palautusosoitteeseen.

Toimitusvirheet
Reklamaatiot toimitusvirheistä täytyy lähettää Cenorille seitsemän kalenteripäivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.
Jos huomautusta ei tehdä seitsemän kalenteripäivän kuluessa, toimitus katsotaan toimitetuksi oikein.

Kuljetusvahinkoja koskevat valitukset
Cenorilta toimitettua lähetystä koskevissa kuljetusvahinkotapauksissa on noudatettava seuraavaa ohjeistusta:

  • Mikäli pakkaus on vaurioitunut selvästi, on tästä huomautettava kuljettajalle lähetystä vastaanotettaessa. Rahtiasiakirjassa/pda:ssa on mainittava, että “lähetys vastaanotettiin varauksella vahinkojen varalta”.
  • Pakkauksen purkaminen on tehtävä välittömästi sen jälkeen, kun lähetys on vastaanotettu, jotta voidaan tarkistaa, onko tuote vaurioitunut vai ei. Jos tavaroita purettaessa ilmenee vahinko, on asiakkaan otettava viipymättä yhteyttä Cenoriin.
  • Vaurioitunut tuote voidaan palauttaa Cenorille RMA-numeroa vastaan.

Vaurioitumattomien tuotteiden palautus
Tuotteet voidaan palauttaa vain sopimuksen ja hyväksytyn RMA-numeron mukaisesti.
Tuotteiden on oltava vahingoittumattomia ja täysin myyntikuntoisia. Pakkauksen on oltava ehjä ja alkuperäisessä kunnossa. Pakkauksessa ei saa olla hintalappuja ja/tai
hälytysmerkintöjä tai niiden jälkiä. Mikäli edellä mainitut ehdot ei täyty, Cenor pidättää oikeuden kieltäytyä palautuksesta.
Tuotteet hyvitetään ostetulla hinnalla miinus 20%, ellei toisin ole sovittu. Tuotteet palautetaan Cenorille asiakkaan omalla kustannuksella. Tuotteita, jotka ovat vanhentuneet tai jotka ovat poistumassa Cenorin valikoimasta, ei hyväksytä palautettavaksi.

Palautusosoite:

Cenor Logistics AB
Skrittvägen 4
567 92 Vaggeryd
Ruotsi

Kuluttajatiedot
Mikäli tuote on viallinen, on asiakkaan otettava yhteyttä tavaran ostopaikkaan kuluttajaostolakiin sovellettavien säännösten mukaisesti.