Lue lisää Defunc HOME:sta tästä!


DEFUNC TUOTTEET 2023-2024


VALMIINA MENESTYKSEEN

Defunc on menestystarina, olitpa sitten kuluttaja tai vähittäismyyjä. Harkitun konseptinsa ansiosta Defunc on tehnyt juuri oikean kuulokkeen löytämisen oikeaan tarkoitukseen helpoksi = se on nopeaa ja helppoa kuluttajalle ja tehokasta kaupalle.

Loppujen lopuksi tärkeintä on kuitenkin ääni ja toiminta. Ja täällä kukaan ei tule pettymään! Useat mallit ovat IPX4-luokiteltuja, musiikin tuntija käyttää TRUE AUDIOa ja pystyy hallitsemaan sitä täysin Defuncin sovelluksen kautta, ja keskitason ammattilaisella on loistava Teams/Zoom-ääni TRUE TALKissa. Tässä on jotain kaikille, jotka arvostavat toimivuutta ja todella hyvää ääntä! Lisäksi TRUE-sarjaa on saatavana 6 eri värissä, puhumattakaan tyylin mukaan muokattavista langattomista Defunc Home -kaiuttimista, jotka tarjoavat erinomaisen äänikokemuksen!

TRUE ANC

AKTIIVINEN MELUNVAIMENNUS

25 tunnin kokonaiskestolla tämä on tehopakkaus, joka tarjoaa terävän ANC– ja ENC-ominaisuuden (Environmental Noise Cancellation), joka tekee kuuntelu- ja soittokokemuksesta huippuluokan! Jos haluat hienosäätää, voit käyttää “Companion-sovellusta” henkilökohtaisia EQ-asetuksia varten.

Klikkaa kuvaa saadaksesi tuotteen pdf:n.


TRUE TALK

Kaikkien matkustavien ammattilaisten sankari! Pure Voice™ -teknologian avulla varmistat, että viestisi menee perille! IPX4 ja 25h kokonaissoittoaika.

Klikkaa kuvaa saadaksesi tuotteen pdf:n.

TRUE SPORT

IPX5 + MultiTip-muotoilumme = täydellinen harjoituskumppani! Tämä istuu tukevasti kovien treenien aikana eikä petä, kun on kyse upeasta äänestä! Jopa 30h kokonaissoittoaika!

Klikkaa kuvaa saadaksesi tuotteen pdf:n.

TRUE AUDIO

Valmistaudu mukaansatempaavaan ja lisäksi sovellusohjattuun äänikokemukseen. 13 mm:n kaiutinohjaimet tarjoavat huippuluokan suorituskykyä vaativimmillekin musiikin ystäville. 30h kokonaissoittoaika.

Klikkaa kuvaa saadaksesi tuotteen pdf:n.


TRUE ENTER­TAINMENT

Optimoitu suoratoistoon ja pelaamiseen, immersiivinen 3D-ääni, lyhyt latenssi ja kaksi mikrofonia. 7 tuntia aktiivista peliaikaa, 30 tuntia kokonaissoittoaikaa. Istu alas ja paina play!

Klikkaa kuvaa saadaksesi tuotteen pdf:n.

TRUE BASIC

Loistava ääni suoraan laatikosta! Edullinen luuri, jossa on ainutlaatuinen MultiTip™-kuulokkeemme, joka tarjoaa uskomatonta mukavuutta. IPX4, pikalataus ja 22h  kokonaisaika on yksinkertaisesti loistava äänisopimus!

Klikkaa kuvaa saadaksesi tuotteen pdf:n.

TRUE GO SLIM

“Super fit for real” maailman ensimmäisen MultiTip™-suunnittelun ansiosta. IPX4-luokitellut yleiskuulokkeet, jotka on tehty parempaa ääntä, varmempaa istuvuutta ja mukavuutta varten. Jopa 22h kokonaiskesto.

Klikkaa kuvaa saadaksesi tuotteen pdf:n.

TRUE TRAVEL

Nauti langattomasta vapaudesta matkoillasi. Kytke lähetin mihin tahansa AUX-porttiin ja olet valmis lähtemään! Täydellinen viihde lennon aikana pitkällä matkalla! Kun olet saapunut määränpäähäsi, käytä kuulokkeita tavalliseen tapaan. Pakkaus koostuu TRUE LITE -kuulokkeista ja lähettimestä langatonta lähetystä varten mistä tahansa AUX-portista.

Klikkaa kuvaa saadaksesi tuotteen pdf:n.DEFUNC HOME

MULTI-ROOM WIFI SPEAKER

HOME-monihuoneen Wi-Fi-kaiuttimen jokainen elementti on suunniteltu niin, että äänentoisto integroituu sujuvasti modernin kotiympäristön yksityiskohtiin. Kaiuttimen huolellisesti kalibroidut komponentit, jotka on luotu yhdessä ruotsalaisen ääni-insinöörin ja akustiikan asiantuntijan Henrik Isakssonin kanssa, tekevät oikeutta kaikille musiikkigenreille ja äänityypeille.

Raskaista biiteistä puhutteleviin podcasteihin ja herkkiin säveliin, voit kuunnella kappaleesi juuri sellaisina kuin ne on tarkoitettu kuultaviksi. Missä tahansa kotonasi oletkin. Miten tahansa oletkin päättänyt sisustaa sen.

Sovita väri kotiisi, vaihdettavien etulevyjen avulla.

Defunc Home Designkit

Sovita väri kotiisi, vaihdettavien etulevyjen avulla.

Defunc Home Designkit

HOME on saatavana kahdessa koossa. Isoon olohuoneeseen sopii parhaiten useampi LARGE. Esimerkiksi lastenhuoneeseen voi riittää yksi SMALL. Sekoita ja sovita kodissasi, löytääksesi optimaalisen ääniasennuksen.


Hallitset HOME-asennusta helposti ja kätevästi ohjaussovelluksen avulla. Sinulla on täysi kontrolli hyvin kuulostavasta HiFi-luokan kodista, jossa soitetaan suosikkipodcasteja/-musiikkia esim. runsaista suoratoistopalveluista.