“Innovaatio tekee eron johtajan ja seuraajan välillä.”

Steve Jobs

Teknologia, innovaatiot ja tieteellinen testaus ovat avainelementtejä, jotka yhdessä tekevät Tech21:n iskunsuojatuotteista markkinoiden tunnustetuimpia, luotettavimpia ja tieteellisesti todistettuja.

PERINTÖMME

Tech21 sai alkunsa, kun perustajamme Jason Roberts otti tehtäväkseen mullistaa matkapuhelinten suojausalan jo vuonna 2005.

Huomatessaan, että alan kilpailijat ostivat vain edullisia materiaaleja hyllystä Kaukoidän massatuotantolaitoksista, hän tunnisti ainutlaatuisen iskuja vaimentavan materiaalin täällä Englannissa ja tajusi nopeasti, että sillä oli valtavat mahdollisuudet monissa eri sovelluksissa.

IMPACT PROTECTION

Molekyyliresepteistä materiaalien ainesosien ja koostumusten laboratoriotestaukseen – kaikki, mitä teemme materiaalitieteessä, keskittyy siihen, että kehitämme laitteisiisi kaikkein edistyksellisintä pudotussuojaa, jota voit ostaa.

KESTÄVÄ KEHITYS

Planeettamme tarvitsee suojelua yhtä paljon kuin teknologiasi, ja materiaalien kehittämisvaiheesta valmistukseen asti pidämme kestävän kehityksen keskeisenä toimintamme ytimessä, olipa kyse sitten kierrätyskelpoisista pakkauksistamme tai laboratoriossa testatuista biomauste-innovaatioistamme.

SUUNNITTELU JA INNOVAATIO

Koska suunnittelemme kaikki tuotteemme itse, etsimme aina yksinkertaisempia, kestävämpiä ja parempia tapoja tehdä asioita. Etsimme aina tapoja innovoida, kuten monitoimisuutta, kamerasuojia, antimikrobisia ominaisuuksia ja paljon muuta.

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Omistautumisemme tieteelle ja innovaatiolle ei tee meistä suosittuja vain asiakkaidemme keskuudessa, vaan myös Applen ja Samsungin kaltaisten tunnettujen maailmanlaajuisten tuotemerkkien keskuudessa. 

Olemme tehneet yhteistyötä näiden tuotemerkkien kanssa lähes alusta lähtien, mikä osoittaa, että nämä valtavat tuotemerkit luottavat tuotteisiimme jatkuvasti ja korkeimman tason huippuosaamiseen.


MATKAMME KOHTI KESTÄVÄÄ KEHITYSTÄTEKNOLOGIAMME


Emme käytä hienoja markkinointitaktiikoita todistaaksemme tuotteidemme kestävyyden, vaan käytämme todellisia laboratorioita, joissa on joitakin maailman parhaita testilaitteita, ja jopa sellaisia, jotka tiedetiimimme on kehittänyt yhdessä National Physical Laboratoryn kanssa, joka on Ison-Britannian johtava tuotetestauksen instituutti ja maailman johtava tieteellisen huippuosaamisen keskus.


ISKUNSUOJAUS

Pitkän 3-vuotisen prosessin jälkeen, jossa polymeerin reseptiä testattiin ja hiottiin jatkuvasti laboratoriossa, syntyi vuonna 2012 uraauurtava iskunvaimennusmateriaalimme FlexShock®. FlexShock® on älykäs materiaali, joka absorboi iskun aiheuttaman voiman energian ja muuttaa sen lämmöksi, joka sitten muuttaa kotelon takaisin alkuperäiseen rakenteeseensa. FlexShock® tarjoaa taatun monipudotussuojan tuotteen koko elinkaaren ajaksi.

TIEDE JA TESTAUS

Testaamme ja testaamme uudelleen jokaisen suunnittelemamme tuotteen, ei ainoastaan siksi, että voimme päihittää kilpailijat, vaan myös siksi, että luomme itse edistyksellisiä materiaaleja – mikään muu laitos maailmassa ei pysty testaamaan materiaalejamme tehokkaasti.

Tämän sanominen on yksi asia, joten menemme vielä askeleen pidemmälle ja todistamme sitoutumisemme tieteeseen perustuviin tuotteisiin, joihin voit luottaa, jatkamalla tutkimusta ja kehittämällä upouusia työkaluja ja koneita, joista osa löytyy vain yhdestä ainoasta paikasta maapallolla – laboratoriostamme.

MILITARY STANDARD

FlexShock™-materiaalimme ja iskunkestävyytemme ovat tunnettuja koko alalla vuosien omistautuneen kehityksen, testauksen ja innovoinnin ansiosta, joten siirtyminen “”military-standardin”” areenalle oli looginen seuraava askel.

Olemme testanneet useita tuotevalikoimiamme tiukan testausmenetelmän avulla, johon sisältyy tiukkoja parametreja pudotuskorkeudelle, pudotusmekanismille, pudotusten lukumäärälle ja suuntaukselle sekä pudotuspinnan rakenteelle, ja tulokset ovat ylittäneet jopa odotuksemme.

Suoritamme näitä tiukasti valvottuja testejä koko tuotevalikoimassamme, ja lisäämme tämän lisävaiheen testausprosesseihimme tulevien julkaisujen osalta.

www.tech21.com