Tukholmassa sijaitsevasta pääkonttoristamme luomme äänituotteita tiettyihin tarkoituksiin yksinkertaistaaksemme ääniälykkäiden ihmisten valintoja ympäri maailmaa. Ruotsalaisen muotoiluajattelun yhdistäminen huolella valittuihin tulevaisuuteen suuntautuneisiin toimintoihin on tärkeintä. Se on olemassa jopa nimessämme: Design + Function = DeFunc. Lopputulos? Kuulokkeet ja kaiuttimet oikealla äänellä oikeaan tilanteeseen. Joten jos tiedät mitä haluat tehdä, meillä on mitä tarvitset parantaaksesi kokemustasi. Siksi olemme olemassa vuodesta 2015 lähtien.


Kokeilu täyttää ajan hengen ja tulevaisuuden terveet toiveet – ja tarpeet – on asia, joka ohjaa meitä. Ottaa sisään
esimerkkinä varhainen kaiutin DUO, joka tarjosi stereokokemuksen kahdella Bluetooth-laitteella, kun kukaan muu markkinoilla ei pystyisi. Tai ensimmäinen TRUE-mallimme, joka yhdisti tehokkaan virtapankin ja langattomat in-ears samassa laitteessa juuri silloin, kun liikkuva elämäntapa todella lähti liikkeelle. Tai MOBILE GAMING -kuulokkeemme, jotka on kehitetty yhdessä KTH:n pelaajien ja insinöörien kanssa. Tai MultiTip™, hybridikuulokeliitin, jossa on suosituimmat musiikki-, viestintä- ja urheilutoiminnot kuluttajien näkemysten perusteella. Muutaman esimerkin mainitakseni.

Tänään 2022 olemme todella langattomassa maailmassa. Aloitimme in-ear-kuulokkeilla ja palaamme nyt juurillemme tutkimalla uusia tapoja kehittää True Wireless -kuulokkeita. Tämän päivän True-mallistomme koostuu 7 eri mallista, joista jokaisella on oma tarkoituksensa ja jotka on räätälöity parantamaan esimerkiksi urheilun-, viihden-, pelin-, kokouksen- ja tietysti musiikkielämyksiä. Ja tämä tinkimättä muista perustoiminnoista.

www.defunc.com