JOHDANTO

THE ART OF SOUND

1900-luvun alkupuolella Ruotsista tuli yhteiskunnallisen ja teollisen kehityksen edelläkävijä. Siellä insinööritaito ja taiteellisuus yhdistyivät toiminnalliseksi liikkeeksi, jolla parannettiin massojen jokapäiväistä elämää. Defunc (design + function) on tämän liikkeen juhlaa.


ALKUPERÄ

IDEA YKSINKERTAISUUDESTA

Kun Defunc perustettiin vuonna 2015, perustaja Johan Wahlbäck antoi itselleen haasteen: Helpottaa ihmisten oikean tuotteen löytämistä sokkeloisilla kuulokemarkkinoilla.

Tuloksena oli kokoelma korvakuulokemalleja, joilla on kuvaavat nimet ja selkeästi määritellyt käyttötarkoitukset ja jotka ovat saatavilla useimpien lompakoiden hintaluokassa.

Tämä toiminnallinen suunnittelun etiikka on säilynyt meillä siitä lähtien. Olipa kyse sitten korvakuulokkeista, kuulokkeista tai langattomista kaiuttimista, kaikissa tuotteissamme on edelleen mielessä tietty käyttöalue. Meidän mielestämme hyvä ääni on aidosti tarkoituksenmukaisten äänikokemusten luomista.TRUE WIRELESS

Valikoima on kehitetty ihmisille, jotka arvostavat liikkuvuutta ja mukavuutta. Maustettuna toiminnallisilla yksityiskohdilla, joilla on merkitystä.

Defunc HOME

HOME-mallistomme yhdistää äänentoiston ja sisustussuunnittelun todelliseksi elämykseksi. Sellainen, jossa hyvä ääni sulautuu saumattomasti visuaaliseen tilaan.

MONDO by Defunc

Mondo on yhteistyöhön perustuva suunnittelualoite, jonka tavoitteena on kehittää tuotteita artistien ja fanien suoralla panoksella.


Miten ja milloin sinä kuuntelet? Ehkä aamulenkillä tai iltapäivän kokouspuhelussa. Ehkä katsot sarjaa työmatkalla tai pelaat mobiilipeliä illalla. Tai sitten vain uppoutuessasi musiikkiin pitkälle yöhön.

Tarkoitamme tarkoituksenmukaisten äänikokemusten luomisella sitä, että tuotteet olisi suunniteltava siten, että ne parantavat tiettyihin hetkiin sopivia ominaisuuksia. Kuten seitsemän aidosti langatonta kuulokemallia, jotka on suunniteltu toimimaan erityisen hyvin seitsemällä eri tavalla. Mikä on sinun hetkesi?

TÄRKEÄ ASKEL TULEVAISUUTTA KOHTI

KESTÄVÄ INNOVAATIO JA TEKNOLOGIA

www.defunc.com