Lue lisää MONDO by Defunc Over-ear -kuulokkeista täältä!MONDO:n taustalla voimakolmikko

Kutsumme alansa parhaita tekemään yhteistyötä uusien tuotteiden ja konseptien kehittämiseksi aina suunnitteluun, markkinointiin, jakeluun ja myyntiin asti. Yhdessä luomme uuden liiketoimintalogiikan, joka resonoi vahvemmin taiteilijoiden ja heidän yleisönsä kanssa olemalla osa heidän kulttuuriaan. MONDO over-ear-kuulokkeiden esittely keväällä 2023 on vasta alkua. Kokonainen valikoima on jo tekeillä. Pysy kuulolla.

Kutsumme alan ääniä tekemään yhteistyötä uusien tuotteiden ja konseptien kehittämiseksi aina suunnitteluun, markkinointiin, jakeluun ja voitonjakoon asti. Yhdessä luomme uuden liiketoimintalogiikan, joka resonoi vahvemmin taiteilijoiden ja heidän yleisönsä kanssa olemalla osa heidän kulttuuriaan. MONDO over-ear-kuulokkeiden esittely keväällä 2023 on vasta alkua. Koko valikoima on jo tekeillä. Pysy kuulolla.

MONDO BY DEFUNC

LUOTU KULTTUURIN TOIMESTA JA KULTTUURIA VARTEN

MONDO by Defunc -brändi yhdistää ruotsalaisen äänisuunnittelun kokemuksen ja yhteydet ruotsalaiseen musiikkiteollisuuteen uuden voimayhtiön MONDO by Defuncin kautta. MONDO by Defunc on perustettu kolmikosta, joilla on laaja kokemus ja läheiset siteet skandinaaviseen musiikkiteollisuuteen, sen taiteilijoihin ja musiikki- ja urbaaniin skeneen liittyviin tekijöihin.
Yksinkertaisesti sanottuna – kaikissa MONDO-tuotteissa äänestä on nautittava artistin tarkoittamalla tavalla.

Suunnitteluelementtien tulisi olla selkeitä muistutuksia skandinaavisesta musiikkiperinnöstämme.
Tähän sisältyy kaikki tuotteen laitteiston painikkeista, kytkimistä ja säätimistä aina pakkauksen erottamattomaan leikattuun kulmaan, joka on musiikillinen kieli, joka juontaa juurensa 80-luvun vinyylilevyihin. Musiikki on DNA:ssamme, ja se seuraa meitä aina suunnitteluluonnoksista taiteilijayhteistyöhön asti.

THE LINE-UP


MONDO OVEREAR

Musiikki on DNA:ssamme, ja se seuraa meitä aina suunnitteluluonnoksista taiteilijayhteistyöhön. Esittelyssä esikoisemme – MONDO over-ear-kuulokkeet. Tulet rakastamaan sitä!.

Klikkaa kuvaa saadaksesi tuotteen pdf:n.

MONDO OVEREAR

Over-ear-kuulokkeissa on ajaton mutta moderni muotoilu, ja niitä on saatavana kolme väriä – klassinen musta, lämmin harmaa ja läpinäkyvä versio, joka todella erottuu edukseen.

Klikkaa kuvaa saadaksesi tuotteen pdf:n.

MONDO OVEREAR

Kuulokkeissa on kaksi kaiutinelementtiä ja aptX™ HD teräväpiirtoääntä varten. Käytä mukana tulevaa sovellusta omiin EQ-asetuksiisi ja olet valmis aloittamaan!

Klikkaa kuvaa saadaksesi tuotteen pdf:n.

MONDO ON-EAR

Musiikki on DNA:ssamme, ja se seuraa meitä aina suunnitteluluonnoksista taiteilijayhteistyöhön. 80-luvulta nykypäivään: Tutustu Freestyle-kuulokkeisiimme – täydellinen flashback!

Klikkaa kuvaa saadaksesi tuotteen pdf:n.

MONDO ON-EAR

Ainutlaatuinen akustiikka takaa syvemmän basson, ja optimaalisen suorituskyvyn ainutlaatuisen rakenteen ansiosta, joka estää äänivuodon. 32mm:n elementti tuottaa syvän basson näissä upeissa retrokuulokkeissa!

Klikkaa kuvaa saadaksesi tuotteen pdf:n.

MONDO ON-EAR

3 väriä, useita korvatyynyn värejä (lisävaruste), supertrendikäs flirtti 80-luvun kanssa ja niin kevyet kuulokkeet että unohdat käyttäväsi niitä… Ellei korviasi hiveleviä ihania biittejä olisi!

Klikkaa kuvaa saadaksesi tuotteen pdf:n.MONDO by DEFUNC

SPORT EDITION

MONDO by Defunc lanseeraa eksklusiivisen äänituotemalliston yhteistyössä Armand Duplantisin kanssa.

Maailmanmestari Armand Duplantisin ja ruotsalaisen MONDO by Defuncin yhteistyöhön kuuluu useita tuotteita, jotka on kehitetty osapuolten välisessä tiiviissä yhteistyössä. Tuotteet on suunniteltu tyhjästä valmiiksi tuotteeksi yhdessä Armandin kanssa, ja kaikille tuotteille on ominaista tyylikkäät väri- ja materiaalivalinnat sekä persoonalliset muotoiluelementit. Yhteistyöhön kuuluviin tuotteisiin kuuluu teknisesti vaikuttava over-ear-kuulokkeet ja langaton kuuloke kovaa rasitusta vaativiin aktiviteetteihin.


TULEVAT TUOTTEET – ODOTTAMISEN ARVOISIA:

MONDO by Defunc SPEAKER

80-luvun tunnelmalla flirttailemme edelleen perintömme kanssa ja varmistamme, että meillä on niitä pieniä yksityiskohtia, jotka saavat sinut hymyilemään. Se on retroa, mutta modernia. Juuri niin kuin me haluamme! 3 ihanaa väriä. Vankka kappale, joka tekee vaikutuksen ja on odottamisen arvoinen!

LOUD AS F**K

MONDO SPEAKER LARGE on todella kovaääninen, sillä siinä on 6 aktiivista kaiuttimia, jotka tuottavat 96 W tehoa, ja 3 passiivista bassokaiutinta!!!! 2 aktiivista elementtiä bassolle ja keskialueelle, 2 aktiivista elementtiä keskialueelle, 2 aktiivista elementtiä korkeille äänille ja 3 passiivista kaiutinta erittäin raskaalle bassolle.

mondobydefunc.com/