FUEL SERIES 5 POWERBANKS

BOLD DESIGN. ENDLESS POWER.

/

Me osaamme parhaiten antaa ihmisille energiaa heidän matkoillaan. Xtormin tavoitteena on antaa ihmisille energiaa kaikkialla #MoreEnergy-näkemyksemme ja rakkautemme mobiiliteknologiaa kohtaan. Nykyään ihmiset vaativat mobiililaitteiltaan yhä enemmän. Kiipeätpä sitten vuorille, lähdet kaupunkimatkalle, työskentelet tabletillasi joustotoimistossa tai suoratoistat uusinta Netflix-sarjaa puutarhassasi…: Me pidämme huolen siitä, ettei sinulta lopu virta kesken.

VIRTALÄHTEET

MIKSI VALITA XTORM?

Matkustaminen on DNA:ssamme. Tuotteemme ovat täysin kehitettyjä ja mukautettu ongelmiin, joita matkustajat kohtaavat matkoillaan. Siksi varmistamme, ettet koskaan jää ilman energiaa.
Tuotteemme ovat turvallisuustestattuja ja hyväksyttyjä. Tämä johtuu siitä, että jokainen tuote testataan erittäin tiukkojen turvallisuusvaatimusten mukaisesti. Xtorm lataa nopeasti ja turvallisesti!
Käytämme vain korkealaatuisia materiaaleja, joten voimme tarjota sinulle parhaita mahdollisia tuotteita, joiden käyttöikä on pidempi.
Xtorm toimii aktiivisesti kestävän kehityksen tavoitteiden mukaisesti.

Pieni mutta voimakas

Xtorm-energiatuotteissa on innovatiivisimmat ja tehokkaimmat ominaisuudet. Nämä ominaisuudet yhdistettynä kompaktiin rakenteeseen muotoiluun tarkoittaa, että voit ottaa ne mukaasi kaikkialle.

Kehitämme tuotteitamme matkustajia ajatellen ja tarjoamme energiaa kaikkiin laitteisiisi. Integroitujen latauskaapeleiden, pikalatauksen, USB-C PD:n, nopean langattoman latauksen ja vedenkestävyyden kaltaisten ominaisuuksien ansiosta Xtorm-tuoteet sopii jokaiselle matkustajalle.

Laadusta viestiminen

Xtorm-pakkaukset osoittavat Xtormin ja sen tuotteiden laadun selkeällä viestinnällä, laadukkailla materiaaleilla ja kestävyydellä. Tuotteidemme ja pakkauksiemme jokainen yksityiskohta koostuu intohimosta muotoiluun, vuosien kokemuksesta, mutta myös halusta tutkia maapalloa.

Xtorm, vihreä valinta

Me Xtormilla teemme tuotteita, jotka kestävät. Tuotteemme on rakennettu toimimaan monta vuotta ilman kulumista, joten sinun ei tarvitse ostaa korvaavaa tuotetta lähitulevaisuudessa, mikä säästää paljon ylimääräisiä tuotteita, materiaaleja ja tuotantoenergiaa.

Pyrimme käyttämään pakkauksissamme, toimistossamme ja tuotannossamme mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavia materiaaleja. Kierrätämme aktiivisesti käytettyjä paristoja, jotta niitä voidaan käyttää uudelleen, mikä säästää tonneja niukkoja raaka-aineita.
Keräsimme yhdessä Stibat-nimisen säätiön kanssa 3 962 501 kg(!!) paristoja kierrätykseen vuonna 2020.

XTORM SAFETY CHECK

LÄMPÖTILAN VALVONTA

Kaikissa Xtorm-latureissa on valvontasiru, joka valvoo lämpötilaa ja estää siten ylikuumenemisen.

OIKOSULKUSUOJAUS

Katkaisee virtapiirin automaattisesti, kun havaitaan ylivirta. Tämä suojaa Xtorm-laturia ja laitettasi oikosulkuvahingoilta.

YLIKUORMITUSSUOJA

Suojaa sekä sisäistä akkua että liitetyn laitteen akkua ylilataukselta.

HUIPPULUOKAN AKKUKENNOT

Xtorm käyttää vain parhaita akkukennoja, jotka tarjoavat tarvitsemasi nopean latauksen ja täyttävät kaikki turvallisuusvaatimukset.

TURVALLINEN VIRRANHALLINTA

Xtorm-laturit on varustettu APM-sirulla (Auto Power Management). Tämä tarjoaa automaattisesti oikean latausnopeuden ja jakaa virran tehokkaasti liitettyjen laitteiden välillä.

KORKEA TEHOKKUUS

Tehotuotteemme on suunniteltu siten, että laitteesi saa virtaa mahdollisimman tehokkaasti. Näin varmistetaan mahdollisimman vähäinen energiahäviö latausprosessin aikana.

Ihmisille ympäri maailmaa

Xtorm on toiminut yli 15 vuotta. Missiomme mukaisesti tarjoamme nykyään miljoonille ihmisille #MoreEnergyä, ja tuotteitamme myydään yli 60 maassa ympäri maailmaa. Tarkalleen ottaen 63 maassa. Sekä verkossa että fyysisissä myymälöissä.

Kohti parempaa tulevaisuutta

Kestävä kehitys on ollut Xtormille ensiarvoisen tärkeää alusta lähtien. Kun matkustamme maailman kauneimmissa paikoissa, emme voi kuvitella, miltä maailma näyttäisi ilman niitä. Siksi pyrimme jättämään jälkiä ympäröivään hämmästyttävään maailmaan.

www.xtorm.eu