VALIKOIMAMME – SYKSY 2023

Tehtävämme suojella teknisiä laitteitasi ottaa tänä syksynä uusia askeleita. Tunnetut ominaisuutemme, kuten kevyet, ohuet ja tarkasti istuvat kotelot sekä täysin säilytetyt toiminnot, ovat luonnollisesti edelleen olemassa. Lisäksi uusia malleja/ominaisuuksia, kuten “Evo Crystal Kick”, jossa on sisäänrakennettu jalusta(!), Evo Lite Wallet ja useita malleja, joissa on täysi MagSafe®-toiminto!

Videon alla näet iPhone 15 -mallistomme, muita esimerkkejä löydät sivun alareunasta.

Klikkaa kuvia saadaksesi tuoteselosteet pdf-muodossa..

EVO LITE WALLET

Pudotussuoja jopa 3m asti.
Kortin haltija
35x tehokkaampi kuin US
US Military Standard 810H

EVO CRYSTAL w. Kickstand

Pudotussuoja jopa 4,9m asti
MagSafe®-yhteensopiva
Integroitu jalusta
FlexShock™ – alan johtava materiaalimme

 

EVO CLEAR

Pudotussuoja jopa 3,6m asti.
Ohut profiili
UV-kestävä
Liukumaton ote

EVO CLEAR w. Magsafe

Pudotussuoja jopa 3,6m asti.
MagSafe®-yhteensopiva
Parannettu kameran suojaus
Naarmuuntumaton

 

EVO LITE SOLID

Pudotussuoja jopa 3m asti.
35x tehokkaampi kuin
US Military Standard 810H
Saatavana useissa eri väreissä!

EVO LITE

Pudotussuoja jopa 2,4m asti.
Ohut profiili
UV-kestävä
Naarmuuntumaton

TECH21 VOI SUOJATA KAIKKIA LAITTEITASI

Tiedämme, että sinulle ei ole tärkeää vain puhelimesi. Siksi tarjoamme vertaansa vailla olevaa suojaa iPadeille, MacBookeille ja jopa Airtagille (!). Tech21:n avulla voit olla varma, että laitteesi on suojattu odottamattomilta arjen onnettomuuksilta, ja laitteesi pysyy täydellisessä kunnossa toimintakyvystä tinkimättä.

EVO FOLIO

iPadin Evo Folio sopii täydellisesti työhön ja leikkiin, sillä siinä on muotokuva-, maisema- ja luonnoskatseluvaihtoehdot, useita kuvakulmia ja markkinoiden johtava moninkertainen pudotussuojaus. Integroitu pidike älykkäille kynille, kuten Apple Pencilille tai Tucano Active Stylusille. Läpinäkyvän takaosan ansiosta se sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat näkyvän varkaudenestomerkinnän! Evo Folio on saatavana useissa eri väreissä 10,2″ ja 10,9″ iPadille.

IMPACT GLASS

Impact Glass ei ehkä tarvitse enempää esittelyä. Tämän erittäin tehokkaan näytönsuojan avulla on pelastettu lukuisia näyttöjä. Helppo asentaa, antimikrobinen pinta ja sama tuntuma kuin näytöllä.

Haljenneet näytöt ovat merkittävä kustannus sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Impact Glass voi pelastaa laitteesi tältä haitalta!

 

 

MACBOOKS

Apple MacBook -kotelomme ovat valmiita kaikkeen, mitä elämä heittää eteen. Etsitpä sitten MacBook Airin tai MacBook Pron koteloa, meiltä löydät tämän tärkeän ja kalliin teknologian täysin suojattuna jokapäiväisiltä onnettomuuksilta – olitpa sitten kotona, toimistossa tai työmatkalla. Evo Hardshell- ja Evo Wave MacBook -kotelomme on suunniteltu siten, että ne tarjoavat helpon pääsyn kaikkiin tarvitsemiinne portteihin ja mahdollistavat täydet yhteydet aina, ja voit olla varma siitä, että ne on tieteellisesti testattu ja valmiina kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin.

EVO HARDSHELL

Täydellinen kotelo Macbookillesi on tullut kristallinkirkkaaksi. Erittäin ohut, kevyt ja mukava, tyylikäs kotelo on unelma käyttää. Älykäs monikerroksinen suoja suojaa jokapäiväisiltä kolhuilta, ja suorituskykyiset materiaalit suojaavat putoamisilta. Jos haluat pitää Macbook Airisi uudenveroisessa kunnossa, tämä on oikea valinta, ja se on itsestään selvä valinta pidentämään yrityksesi tekniikkaparkin käyttöikää!

EVO WAVE

MacBook Pro 13″:n Evo Wave -suoja on suunniteltu kestämään voimakkaita pudotuksia. Kova, harjattu ulkopinta lisää kestävyyttä. Se tarjoaa helpon pääsyn portteihin, koko laitteen kattavan suojan, liukumattomat jalat ja on valmistettu Waste Responsible Innovation -ominaisuutemme mukaisesti, jolloin Evo Wave hajoaa luonnollisesti maahan elinkaarensa päätyttyä. Kevyt muotoilu ja erittäin ohut rakenne tekevät siitä täydellisen tuottavaan työpäivään!

PLANEETTAMME SUOJELU

Me Tech21:ssä otamme suuren vastuun toimintamme ympäristövaikutuksista. Innovoimme jatkuvasti löytääkseen keinoja, joilla valmistuksesta, tuotteista ja pakkauksista saadaan mahdollisimman kiertokulkuisia ja vastuullisia. Emme ole vielä täydellisiä, mutta lupaamme, että etenemme nopeasti luodaksemme kestävämmän ja vastuullisemman tulevaisuuden tuotteillemme ja planeetallemme.

ME VÄHENNÄMME

Pidämme ajatuksesta käyttää täysin luonnollisia tai kompostoituvia materiaaleja, mutta totuus on, että ne eivät tällä hetkellä suojaa tekniikkaasi parhaalla mahdollisella tavalla. Pidämme enemmän koteloista, jotka eivät koskaan menetä kestävyyttään.

Uusin suojakotelomateriaalimme on biomateriaalin lisäaine, joka tekee “Waste Responsible Innovation” -innovaatiollamme varustetuista koteloistamme houkuttelevampia kaatopaikkaympäristön mikro-organismeille.*

Lisäaine toimii periaatteessa “erikoismausteena”, joka antaa kaatopaikan mikro-organismeille miellyttävämmän puhelimen kotelon, sillä muovi hajoaa orgaanisiksi molekyyleiksi vain muutamassa vuodessa eikä tuhansissa vuosissa – eikä ympäristöön jää mitään.

*Tällä sivulla olevat kotelot ovat kaikki yli 60-prosenttisesti biohajoavia. Näissä koteloissa on oma Waste Responsible Innovation -teknologiamme, ja ne hajoavat biologisesti kaatopaikkaympäristössä muutamassa vuodessa. Materiaalimme on testannut riippumattomasti Eden Research Laboratory, Albuquerque, USA. Tuotteita ei pidetä biohajoavina joissakin osissa maailmaa, kuten Kaliforniassa, Marylandissa, Washingtonissa ja Ranskassa.