Impact Shield 12 / 12 Pro

T21-8474 Tech21, Artikkelinro: 3475626

Kehittynyt suojaus. Kestävä selkeys.
Älypuhelinkokemuksemme riippuu näytön kunnosta. Tahattomat putoamiset ja likaantumiset voivat nopeasti pilata näkymämme, piilottaen lempisisältömme rumien naarmujen sekasotkuun. Voit luottaa Impact Shield Self Healin pitävän puhelimesi yhtä kauniina kuin sinä päivänä kun ensi kerran sait sen käsiisi.

Kehittynyt iskunkestävyys.
Tarjotakseen kehittynyttä suojaa näytönsuojuksella, joka on ultraohut ja täysin läpinäkyvä vaati uudenlaista ajattelua ja uusia, kehittyneempiä materiaaleja. Mikä mahdollisti tämän tason suojan oli BulletShield™, jota käytetään luodinkestävässä lasissa, yhdistettynä älykkääseen monikerroksiseen rakenteeseen. Seurauksena on näytönsuoja, joka on erittäin tehokas sulauttamaan itseensä iskuvoiman pitäen näyttösi hyvin suojattuna koko sen käyttöajan.

Kestävä, itsestäänkorjautuva selkeys.
Haluamme sinun rakastavan älypuhelimesi käyttöä. Niinpä kehitimme Impact Shield Self Healin uudelleenmukautuvan polymeeripintakerroksen, joka tasoittaa päivittäiset naarmut jättäen näyttösi sileäksi ja kristallinkirkkaaksi.

Helppo asettaminen.
Puhelimesi suojaaminen pitäisi olla helppoa ja vapaata hässäkästä. Suunnittelimme Impact Shieldimme puolinestemäisellä polymeeripohjakerroksella, joka liimautuu itsestään näyttöösi tarjoten yhden kosketuksen ilmakuplattoman asettamisen.

Älykäs monikerroksinen näytönsuoja suojaa putoilemisilta ja tasoittaa päivittäiset naarmuuntumiset sileäksi.
Kehittynyttä iskunkestävyyttä BulletShield™:llä
Kestävää, itseäänkorjaavaa kirkkautta
Helppo, ilmakuplaton asettaminen

Mitat P-L-K:

1,4 x 11 x 20,5 cm

Sisäpakkaus:

10

Master-laatikko:

100

EAN:

5056234756263