Evo Folio iPad 10.2″ Musta (B2B-Bulk)

T21-9503 Tech21, Artikkelinro: 3479759

Tech21 on kehittänyt ja kerännyt kokemusta yli vuosikymmenen ajan yhden nykypäivän tärkeimmän omaisuuden – älypuhelimen – suojaamisesta. Tech21:n tehtävänä on tarjota sinulle planeetan älykkäin tekninen suoja ja samalla poistaa arjen stressiä. Tätä kutsutaan tieteeksi mielenrauhan takana.

TIETEELLINEN SUOJA – Älykkäillä Tech21 kehittämillä materiaaleilla, FlexShock™ ja FlexClear, Tech21 tuottaa koteloita, jotka imevät jopa 90 % enemmän iskuenergiaa kuin mikään muu markkinoilla oleva kotelo. Jokainen tuote käy läpi vähintään 20 erilaista testiä, mikä antaa 30 000 mittauspistettä testiä kohden! Tech21:n avulla olet suojattu – ei vain kerran tai kahdesti – vaan pudotuksesta toiseen.

HYGIENINEN SUOJAUS – Koteloissa on ainutlaatuinen sisäänrakennettu ja itsepuhdistuva koostumus, joka vähentää mikrobeja jopa 99,99 % vain 24 tunnissa – pitäen ne hygieenisesti puhtaina päivästä toiseen. Koska mikrobeja vähentävät ainesosat on rakennettu itse koteloon – sen sijaan, että niitä levitettäisiin pinnoitteena – voit rentoutua ja nauttia pitkäkestoisesta hygieenisesta suojasta riippumatta siitä, kuinka likaiseksi kotelosi tulee.

YKSINKERTAINEN – Tech21-kotelo on kevyt, joustava ja käyttäjäystävällinen. Painikkeet, langaton lataus ja pääsy yhteyksiin toimivat aina moitteetta. WiFi-, 5G-, Bluetooth- ja vastaavat toimivat taatusti alkuperäisen ohjeen mukaan.

KESTÄVÄ KEHITYS – Kaikki Tech21 EVO -kotelot voidaan myös kierrättää uusien koteloiden valmistamiseksi. EVO-sarjan materiaali tulee jo vastuullisista lähteistä. Tech21 etsii jatkuvasti uusia tapoja vähentää riippuvuutta fossiilisista polttoaineista. Lisäksi Tech21:n pakkauksissa ei ole enää muovia (100 % kierrätettävää), ja pelkästään se säästää 42 tonnia muovia vuodessa.

VAHVEMPI YHDESSÄ – Olet ehkä huomannut, että Tech21-koteloiden sanotaan olevan “Made for Samsung” tai “Made for Apple”. Tech21 on yksi harvoista koteloiden valmistajista, joka tekee yhteistyötä suoraan johtavien laitevalmistajien kanssa varmistaakseen, että kaikki Tech21-kotelot sopivat täydellisesti eivätkä estä mitään ominaisuuksia, toimintoja tai liitäntöjä. Tech21 on ylpeä voidessaan kehittää kumppanuuksia Applen, Samsungin ja Googlen kanssa (vain muutamia mainitakseni) vuosien varrella.

Yleiset ominaisuudet lyhyesti:
– Multidrop Protection – Omien tutkijoidemme kehittämät ja itsenäisesti testatut kotelomme ovat valmiita kaikkeen, mitä maailma heille heittää.
– Innovatiiviset materiaalit – FlexShock™ on iskunkestävämpää kuin mikään muu puhelinkuoren materiaali.
– Antimikrobinen – Tech21-kotelot ovat hygieninen valinta erittäin kehittyneen ja sisäänrakennetun antimikrobisen teknologian ansiosta.
– Aina täydellinen istuvuus – Tech21 on yksi harvoista koteloiden valmistajista, joka tekee yhteistyötä suoraan johtavien valmistajien kanssa varmistaakseen, että kaikki kotelot sopivat täydellisesti eivätkä estä mitään ominaisuuksia, toimintoja tai liitäntöjä.

EDUCATIONAL EVO FOLIO

Uusi iPad IEvo Folio -kotelomme tarjoaa huippuluokan suojan mihin tahansa kotiin, työpaikkaan tai oppilaitokseen.
Tämä kotelo on suunniteltu kestämään erilaisten ihmisten käsittelyn aiheuttamia kolhuja ja naarmuja, ja siinä on taittuva Smart-kansi, edistynyt antimikrobinen tekniikka, helposti painettavat painikkeet, tilaa Apple Pencilille, Logitech Crayonille tai Tucano Pencilille ja helppo pääsy kaikkiin portteihin.

Ominaisuudet:

ISKUJEN SUOJAUS
Testattu itsenäisesti, jotta kaikki iPadisi elementit ovat turvassa vaurioilta.

SISÄÄNRAKENETTU HYGIEENISUOJA
Kehittynyt antimikrobinen tekniikka*

HELPPO PAINAA PAINIKKEITA
Yhteensopivat, reagoivat ja joustavat painikkeet

APPLE PENCIL PIDIN
Turvallinen paikka Apple Pencilille, Logitech Crayonille tai Tucano Pencilille

LÄPINÄKYVÄ TAUSTA
Läpinäkyvä tausta nähdäksesi mm. varkaudenestomerkintä

USB-PORTIN KANSI
Valettu pitämään pölyn ja lian poissa

TAITTUVA SMART KANSI
Tarjoaa yksityisyyttä ja suojaa, ja sitä voidaan käyttää myös katselutelineen

LUISKUMATON OTE
Kevyet materiaalit ja helppo pitää

*Kehittynyt antimikrobinen teknologia suojaa koteloa hajua, värjäytymistä tai materiaalin hajoamista aiheuttavilta mikrobeilta. Kaikki testiväitteet on vahvistettu käyttämällä menetelmiä, jotka Iso-Britannian “National Physical Laboratory” on itsenäisesti hyväksynyt.

Mitat P-L-K:

25,00 x 19,30 x 1,30 cm

Sisäpakkaus:

5

Master-laatikko:

15

EAN:

5056234797594

Toimittajan tuotenumero:

T21-9503