LINQ 2in1 USB-C HDMI sovitin

LQ47999 LINQ, Artikkelinro: 6220902

Tämä kompakti 2in1 4K HDMI -sovitin on erittäin kannettava ja suunniteltu hybridityöksi kotoa ja liikkeellä ollessasi. Siinä on kaksi tärkeää porttia kannettavalle tietokoneelle, tabletille tai älypuhelimelle. Teräväpiirto HDMI 4K/60Hz -lähtö ja 100 W PD-lataus.

Premium Spec. Ykköslaatua.

Kaunis mattaharmaa alumiinikotelo sisältää liitäntäratkaisuja, kuten HDMI- ja USB-C PD -latausläpiviennin. Ajaton, minimalistinen ja modernin näköinen skandinaavinen muotoilu, joka sopii kannettavaan tietokoneeseen ja ulkoiseen näyttöön ja sulautuu kotiisi tai työympäristöösi. Pienikokoinen, tämä kestävä moniporttinen keskitin premium-punotulla kaapelilla on ihanteellinen kumppani liikkeellä ollessasi tai työskennellessäsi kotoa käsin.

Liitettävyys ilman kompromisseja

Jokainen LINQ-sovitin on suunniteltu tarjoamaan saumaton liitettävyys ilman kompromisseja. Tämä tarkoittaa, että voit luottaa siihen, että sinulla on aina parhaat ja uusimmat tekniset tiedot ja ominaisuudet.

Yhdistä vain MacBookiin, Microsoft Surfaceen, Chromebookiin tai mihin tahansa muuhun yhteensopivaan USB-C-laitteeseen, ja olet valmis nauttimaan sovittimesta – plug-and-play.

Liitä vain, ja keskitin hoitaa loput. Ei tarvitse huolehtia monimutkaisten ohjelmistojen asentamisesta.

Kestävä teknologia

Laajennettu liitettävyys ilman kompromisseja ei ainoastaan ​​tarkoita korkeimpia päivittäiseen käyttöön saatavilla olevia teknisiä tietoja, vaan korkeat tekniset tiedot tekevät siitä myös tulevaisuudenkestävämmän. Korkealaatuinen tuote, jossa on kestävä rakenne ja huippuluokan tekniset tiedot, voidaan käyttää tulevina vuosina.

Tulevaisuuden kestävä teknologia on kestävämpi ratkaisu.

#Kestävä teknologia

PORTIT JA TEKNISET TIEDOT:

1 x 4K HDMI-lähtö – HDMI 2.0, jopa 4K/60Hz

1 x USB-C PD -lataus – jopa 100 W (Huomaa: 15 W käytetään keskittimen virtalähteenä)

YHTEENSOPIVAT LAITTEET:

Mac Studio, MacBook Air/Pro (M1, M1 Pro, M1 Max ja Intel-käyttöinen) Tukee iPadia Type-C-porteilla (iPad Pro 2018/2020/2021, iPad Air 2020/2021/2022, iPad mini 2020/2021) , matkapuhelimet ja tabletit USB-C- ja DP-toiminnolla, Windows PC ja Chromebook USB-C- ja DP-toiminnolla, Samsung Dex, Nintendo Switch.

MITAT & PAINO:

6,6 cm x 2,8 cm x 1,0 cm / 26,5 g

Yhteys:

HDMI, USB-C