Lohennahkakuori Magsafe iPhone 14 Pro Max Sininen

Njord Vatn Case for iPhone 14 Pro Max Njord byElements, Artikkelinro: 7462142

Njord byElements Salmon -sarja – muodikas suojakotelo, joka on valmistettu korkealaatuisesta islantilaisesta lohen nahasta. Islannissa tuotetulla aidolla lohen nahalla ei ole hiilijalanjälkeä! Kestävä ja sosiaalisesti vastuullinen, todellinen ensiluokkainen tuote, joka on valmistettu käsin intohimolla ja tarkalla ammattitaidolla. Salmon Leather -koteloissa on sileä mutta hienostunut rakenne, joka antaa mukavan ja ainutlaatuisen tuntuman.

Suojaa iPhone tyylikkäästi korkealaatuisella islantilaisella aidolla lohennahkakotelolla, sileä ja hienostunut tuntuma! Islannissa valmistettu vastuullisesti tuotettu lohen nahka ei tarkoita surullisen näköistä lohta.
Suojakotelossa on 2 metrin pudotussuoja ja korotetut reunat sekä edessä että takana suojaavat näyttöäsi kolhuilta ja myös kaunista lohen nahkaa lialta. MagSafe yhteensopiva ja toimii minkä tahansa Qi-yhteensopivan langattoman laturin kanssa.

Tärkeimmät ominaisuudet:

KEVYT, MUTTA KESTÄVÄ – Höyhenenkevyt kotelo korkealaatuisesta islantilaisesta lohen nahasta, todella kestävä materiaali
360 ASTEEN SUOJAUS – 2 metrin pudotussuoja ja korotetut reunat sekä edessä että takana suojaavat näyttöäsi naarmuilta ja kaunista lohen nahkaa lialta pinnoilla
MIKROKUITU SISÄLLÄ – Mikrokuituliina, silkinpehmeä mikrokuituliina pitää älypuhelimesi täydellisessä kunnossa
TOIMII KAIKKIEN LANGATTOMALLA LATURILLA – Toimii MagSafen kanssa ja toimii minkä tahansa Qi -yhteensopivan langattoman laturin kanssa
KÄSINTEHTY AMMATTITAIDOLLA – Tarkka käsityötaito
ZERO CARBON FOOTPRINT – Lohen nahalla ei ole hiilijalanjälkeä! Kestävä ja sosiaalisesti vastuullinen

Mitat P-L-K:

20 x 11,3 x 2,3 cm

Sisäpakkaus:

10

Master-laatikko:

30

EAN:

8720574621426

Toimittajan tuotenumero:

NA44SL01

Merkki:

Apple

Malli:

iPhone 14 Pro Max

Väri:

Sininen