Premium textiilikuori iPhone 14 Pro Max Harmaa

Tonal Case iPhone 14 Pro Max Dark Grey Njord byElements, Artikkelinro: 7462164

Muoti. Muotoilu. Suojaus!

Tämä 2 metrin pudotuksenkestävä kotelo on vain 2,3 mm paksu, se on valmistettu GRS-kierrätysmateriaaleista ja kestävistä Tanskalaisista Just/Tonal by Gabriel -kankaista. Yhteensopiva kaikkien langattomien laturien kanssa.

Suojaa puhelintasi tyylikkäästi tällä ikonisella Islantilaisella kankaisella kuorella – Njorð byELEMENTS tuotteet ovat tyylikkäitä ja toimivia, niissä on käytetty korkealaatuisia materiaaleja, kuten Gabrielin Just/Tonal-kangasta. Koe käsityötaito ja yksityiskohdat valitsemalla omasi.

Ensiluokkainen Just/Tonal by Gabriel kangas – Njorð byELEMENTS -tarvikkeet on valmistettu markkinoiden parhaista ja korkealaatuisimmista materiaaleista. Kankaat on valmistettu 99 % kierrätetystä polyesterista ja ne ovat 100 % kierrätettäviä sekä niillä on EU-ympäristömerkki ja ne ovat STANDARD 100 by OEKO-TEX® akkreditoitu.

Toimii minkä tahansa langattoman laturin kanssa! – Nämä Njorð-kuoret ovat vain 2,3 mm paksuja sekä toimivat minkä tahansa Qi-yhteensopivan langattoman ja MagSafe-laturin kanssa. (Kotelo ei ole magneettinen)

2m pudotussuoja ja vain 2,3mm paksu! – Tämä kotelo tarjoaa 360 asteen suojan. Se on valmistettu 100 % kierrätetystä muovista ja se on Military Standard 810H mukaisesti suojattu kestämään pudotukset aina 2 metristä asti.

Pidä älypuhelimesi täydellisessä kunnossa – Haluamme tarjota sinulle optimaalisen suojan laitteellesi – 2 metrin pudotuksenkestävässä kotelossa on silkkisen pehmeä mikrokuitupinnoite sisäpuolella, joka pitää älypuhelimesi takaosan täydellisessä kunnossa. Mikrokuidussa on printattuna tarina Njorðista, brändimme inspiraation lähteestä!

Huolehdi älypuhelimestasi, huolehdi planeetastamme – Njorð- kangaskuoret on suunniteltu istumaan täydellisesti ja suojaamaan puhelimesi tyylikkäästi kaikissa tilanteissa, samalla myös planeettaamme ajatellen.

– Toimii minkä tahansa langattoman laturin kanssa (kotelo ei ole magneettinen)
– 2 metrin pudotussuoja, vain 2,3 mm paksu
– Käsintehty
– Tarkat painikkeet
– Kestävä kangas
– 99 % kierrätettyä polyesteriä
– 100 % uudelleen kierrätettävä
– Gabriel -kangas – Tanska

Mitat P-L-K:

20 x 11,3 x 2,3 cm

Sisäpakkaus:

10

Master-laatikko:

30

EAN:

8720574621648

Toimittajan tuotenumero:

NA44TN09

Väri:

Tumman Harmaa

Merkki:

Apple

Malli:

iPhone 14 Pro Max