Aito nahkakuori Magsafe iPhone 14 Pro Musta

Genuine Leather Magsafe Case Black iPhone 14 Pro Njord byElements, Artikkelinro: 7462177

Muoti. Design. Suojaus!

Tämä 2 metrin pudotuksenkestävä kotelo on vain 2 mm ohut, valmistettu GRS-kierrätysmateriaalista ja siinä on aidot premium-täysjyväkelkat. Yhteensopiva kaikkien langattomien laturien kanssa.

Vastuullinen suunnittelulausunto

Suojaa älypuhelimesi tyylikkäästi tällä ikonisella islantilaisella nahkakotelolla. Njorð byELEMENTS luo tyylikkäitä ja toimivia lisävarusteita laitteille käyttämällä korkealaatuisia materiaaleja, kuten täysjyväkelkkoja. Koe käsityötaito ja huomiota yksityiskohtiin valitsemalla yksi kolmesta ajattomasta ja klassisesta väriyhdistelmästä.

100 % kierrätettyä materiaalia

Kaikki tämän putoamattoman kotelon muoviosat, mukaan lukien kamerarengas ja logo, on valmistettu 100 % kierrätetystä materiaalista ja ovat (GRS) Global Recycled Standardin mukaisia.

Premium-täysnahka – Njorð byELEMENTS -lisävarusteissa on markkinoiden parhaat kestävät ja laadukkaat materiaalit. Paksussa premium-täysnahkaverhossa on pehmeä ja ajaton muotoilu. Hienovaraisen rakenteen ansiosta kotelo on helppo puhdistaa ja huoltaa – mutta vanhenee kauniisti käytön aikana ja saa käyttöönsä ominaisen patinan.

  • Käsintehty intohimolla
  • Aito full grain nahka
  • Muodostaa patinaa käytössä
  • Kestävä ja helppohoitoinen

Toimii kaikkien langattomien laturien kanssa! Nämä Njorð-kotelot on valmistettu laadukkaasta nahasta, ja ne lisäävät vain 2,3 mm paksuutta ja toimivat kaikkien Qi-yhteensopivien langattomien ja MagSafe-laturien kanssa.

2m putoamissuoja, vain 2mm ohut!

Tämä kotelo on suunniteltu uudelleen ja suunniteltu uudelleen 33 % ohuemmaksi kuin ennen. Se on vain 2 mm ohut, mutta tarjoaa silti 360 asteen suojan. Valmistettu 100 % kierrätetystä muovista, sotilasstandardi 810H ja pudotussuoja, joka on testattu 2 metrin korkeudessa – kaikki pitääksesi matkapuhelimesi turvassa odottamattomien putoamisen aikana. Korotetut reunat sekä edessä että takana suojaavat näyttöäsi naarmuilta ja kaunis nahka lialta pinnoille.

Pidä älypuhelimesi täydellisessä kunnossa

Haluamme tarjota sinulle optimaalisen suojan älypuhelimellesi – 2 metrin pudotuksenkestävässä kotelossa on silkkinen mikrokuituosa, joka pitää älypuhelimesi takaosan täydellisessä kunnossa. Mikrokuituun olemme painaneet tarinan Njorðista, brändimme inspiraation lähteestä!

Käsityötaito kohtaa tekniikan täsmälleen

Intohimolla käsintehty paksu täysjyvänahka on leikattu tarkasti täydellisesti istuvaksi. Kotelomme on suunniteltu tarkasti, ja kamera-aukot on suunniteltu siten, että ne eivät koskaan häiritse puhelimesi suorituskykyä, kun taas korotettu kamerarengas suojaa linssejäsi. Kotelo tarjoaa suoran pääsyn latausporttiin ja sisältää tarkat painikkeet – napsauttavat painikkeet!

Pidä huolta älypuhelimestasi, huolehdi planeettastasi – Njorð-täysnahkakotelot on suunniteltu täydellisesti istuviksi ja suojaamaan älypuhelintasi tyylikkäästi tyylikkäästi. Mutta myös planeettamme huomioon ottaen, koska tämä kotelo on kestävämpi kuin koskaan. Ja siihen sisältyy logomerkki ja kamerarengas, jotka on valmistettu 100 % kierrätetystä (GRS) muovista.

  • Toimii kaikkien langattomien laturien kanssa
  • 2 m putoamissuoja, vain 2 mm paksu
  • Käsintehty intohimolla
  • 100 % kierrätettyä (GRS) muovia
Mitat P-L-K:

20 x 11,30 x 2,30 cm

Sisäpakkaus:

10

Master-laatikko:

30

EAN:

8720574621778

Toimittajan tuotenumero:

NA43GL00U

Merkki:

Apple

Malli:

iPhone 14 Pro