Icon Magneettiteline ilmanvaihtoritilään Musta

FIXIC-VENT-BK Fixed, Artikkelinro: 8009546

FIXED ICON – Tehokas joka kulmassa

FIXED ICON -magneettiteline ratkaisee ongelman, joka liittyy siihen, miten matkapuhelinta voi käyttää autossa mukavasti, helposti ja ennen kaikkea turvallisesti.

Ei enää turhia sakkoja puhelimelle korvalla, ICON-pidikkeessä matkapuhelimesi on aina mukavasti käden ulottuvilla ja näkyvillä. Klassisiin suuriin pidikkeisiin verrattuna se säästää tilaa kojelaudalla, ei estä näkyvyyttä eikä vaadi monimutkaisia asetuksia. Magneettipidikkeen käyttö on intuitiivista ja koukuttavaa. Kiinnitä vain puhelin ICONiin ja magneetit huolehtivat kaikesta, eivätkä ne liiku. Yhtä helppoa on ottaa kännykkä pois. Yksinkertaisesti rakastut FIXED ICONiin ensi silmäyksellä.

Nokkelaa muotoilua Tšekin tasavallasta

Alussa ajatuksena oli suunnitella magneettipidike, joka olisi kaikin puolin täydellinen. Vain “” Tehokas joka kulmasta “”.

Yhteistyössä johtavan tšekkiläisen muotoilustudio NOVOn kanssa, lähes vuoden kovan työn ja testauksen jälkeen, syntyi uusi FIXED-magneettipidikkeiden sarja nimeltä ICON.

Tyylikäs muoto, joka sopii kaikkiin markkinoilla oleviin älypuhelimiin, kuusi magneettia täydellistä vakautta varten, integroitu nivel, jonka avulla voit kääntää ihanteelliseen kulmaan, ja älykäs latauskaapelin pidike. Siinä on kaikki, mitä olet aina halunnut autotelineeltä, ja se näyttää upealta.

Napsauta ja mene

Nouset autoon, laitat kännykän ICONin viereen – “” klikkaa “” – ja voit lähteä. Helppoa ja nopeaa, yksinkertaisempaa se ei voisi olla. Ei turhia viivytyksiä monimutkaisilla kiinnityksillä kuten puristinpidikkeissä. Siksi magneettipidike on niin suosittu, se säästää hermoja ja aikaa. Lisäksi arvokasta tilaa kojelaudalla.

Pitää kuin naulattu

Kaikki tietävät, että ajaminen teillämme voi joskus ravistella autoa mukavasti. Siksi olemme varustaneet ICONimme kuudella erittäin vahvalla magneetilla täydellisen vakauden takaamiseksi. Kiinnitä vain puhelimesi ICONiin, eikä sinun tarvitse enää huolehtia. Se ei vain liiku, takaamme sen. ICONin magneetit eivät häiritse matkapuhelinsignaalia eivätkä vahingoita sisällä olevaa laitteistoa.

Aina näkyvissä

Kun ajat, ei ole aikaa etsiä, missä puhelimesi on. Oikea kiinnikkeen säätö on erityisen tärkeää turvallisuutesi kannalta. Voit kääntää ICONimme helposti ihanteelliseen asentoon kääntönivelen avulla, ja puhelimesi on aina näkyvissä, juuri niin kuin tarvitset.

Lataaminen ajon aikana

Voit helposti kiinnittää latauskaapelin ICONin jalustassa olevaan kaapelipidikkeeseen, ja se on aina mukavasti käden ulottuvilla.

Koneessa kotona

ICON-pakkauksestamme löydät kaiken, mitä tarvitset autoosi asentamiseen. Napsauta Air Vent -kiinnikkeen takaosa kojelaudan tuuletusritilään ja käännä kiinnikkeen nivel oikeaan asentoon. Sitten sinun tarvitsee vain asentaa puhelimesi. Kiinnitä erittäin ohut metallilevy matkapuhelimesi takaosaan tai voit asettaa sen puhelimen ja kannen väliin. Valmis, helpompaa se ei voisi olla.

Ominaisuudet:
  • Magneettinen puhelimen pidike auton tuuletusritilään
  • Mahdollistaa puhelimen käytön autossa mukavasti ja turvallisesti
  • Kuusi erittäin vahvaa magneettia takaavat puhelimen 100 %:n vakauden suurimmissakin iskuissa
  • Integroitu 360° kääntyvä nivel mahdollistaa puhelimen ihanteellisen säätämisen
Mitat P-L-K:

11,00 x 10,00 x 5,70 cm

Sisäpakkaus:

40

Master-laatikko:

40

EAN:

8591680095469

Toimittajan tuotenumero:

FIXIC-VENT-BK