Icon Mini Magneettiteline ilmanvaihtoritilään Musta

FIXIC-VENTM-BK Fixed, Artikkelinro: 8011095

FIXED Icon Air Vent Mini

FIXED Icon Mini -minimagneettiteline ratkaisee ongelman, miten matkapuhelinta voi käyttää autossa mukavasti, helposti ja ennen kaikkea turvallisesti. Ei enää turhia sakkoja puhelimelle korvalla, Icon Mini -pidikkeessä matkapuhelimesi on aina mukavasti käden ulottuvilla ja näkyvillä. Klassisiin suuriin pidikkeisiin verrattuna se säästää tilaa kojelaudalla, ei estä näkyvyyttä eikä vaadi monimutkaisia asetuksia. Magneettipidikkeen käyttö on intuitiivista ja koukuttavaa. Kiinnitä vain puhelin Icon Miniin ja magneetit huolehtivat kaikesta eivätkä liiku. Yhtä helppoa on ottaa kännykkä pois. Ihastut FIXED ICON Miniin yksinkertaisesti ensi silmäyksellä.

Pieni suuri pidike

Klassisista FIXED Icon -pidikkeistä poiketen olemme kehittäneet Mini -version niin, että pidike häiritsee kojelautaa mahdollisimman vähän ja säilyttää silti erityisen vahvan kyvyn pitää puhelinta neodyymimagneeteilla. Olemme keksineet toimivan ja huomaamattoman muotoilun, joka ei häiritse autosi sisätiloja.

Kun pidätintä on painettu ylä- ja alapuolelta, kiinnikkeet avautuvat ja FIXED Icon Minin asentaminen ja irrottaminen tuuletusritilästä on helppo asia.

Kiinnittimien muotoa suunnitellessamme ajattelimme tietenkin kaikkia mahdollisia ilmanvaihtotyyppejä. Puhelimen valmistelu on yhtä helppoa. Kiinnität erityisen ohuen metallilevyn matkapuhelimen takaosaan tai voit asettaa sen puhelimen ja kannen väliin ja kaikki on valmista.

Napsauta ja anna mennä

Hyppää autoon, kiinnitä kännykkä Iconiin – “” klikkaa “” – ja lähde liikkeelle. Helppoa ja nopeaa, yksinkertaisempaa se ei voisi olla. Ei turhia viivytyksiä monimutkaisen kiinnityksen kanssa kuten kiinnityspidikkeillä. Siksi magneettipidike on niin suosittu, se säästää hermoja ja aikaa. Lisäksi arvokasta tilaa kojelaudalla.

Pitää kuin naulattu

Kaikki tietävät, että ajaminen teillämme voi joskus ravistella autoa mukavasti. Siksi olemme varustaneet Icon Minin erityisen vahvoilla magneeteilla täydellisen vakauden takaamiseksi. Kiinnitä vain puhelin Iconiin. Se ei vain liiku, takaamme sen. Eikä huolta, Icon Minin magneetit eivät häiritse matkapuhelinsignaalia tai vahingoita älypuhelimesi sisällä olevaa laitteistoa. Itse Icon-pidike on kiinnitetty tuuletusritilään kiinnikkeillä, joiden päässä on koukku, joka pitää kaikissa olosuhteissa.

Lataaminen ajon aikana

Voit kiinnittää latauskaapelin helposti ICON-jalustassa olevaan kaapelipidikkeeseen, ja se on aina mukavasti käden ulottuvilla.

Ominaisuudet:
  • Pienikokoinen magneettinen puhelimen pidike auton tuuletusritilään.
  • Mahdollistaa puhelimen käytön autossa mukavasti ja turvallisesti
  • Erittäin vahvat neodyymimagneetit takaavat puhelimen 100 %:n vakauden suurimmissakin iskuissa
  • Universaalinen muotoilu erityyppisille älypuhelimille
  • Turvallinen kiinnitys tuuletusritilään pihdeillä, joiden päässä on älykäs koukku
  • Ei estä näkymää tuulilasin läpi
  • Älykäs irrotettava latauskaapelin pidike
  • Kaksi erittäin ohutta metallilevyä asennettavaksi matkapuhelimen takaosaan tai puhelimen ja takakannen väliin
  • Tšekkiläinen muotoilu: FIXED Icon -pidikkeet on kehitetty yhteistyössä johtavan tšekkiläisen muotoilu- ja designstudion NOVO:n kanssa.
  • Pidikkeen mitat: Icon on suunniteltu niin, että se on helppo asentaa: 32 x 38 x 37 mm

Pakkauksen sisältö: pidike FIXED Icon Air Vent Mini, kaapelipidike, 2 x metallilevy (halkaisija 40 mm).

Mitat P-L-K:

11,50 x 10,00 x 4,80 cm

Sisäpakkaus:

20

Master-laatikko:

40

EAN:

8591680110957

Toimittajan tuotenumero:

FIXIC-VENTM-BK