Graphite Active Stylus Pen iPad Alu-musta

FIXGRA-BK Fixed, Artikkelinro: 8011868

FIXED Graphite -kosketuskynä on täydellinen älykäs lisävaruste iPadin kanssa työskentelemiseen. Se on valmistettu ylellisestä, kestävästä alumiiniseoksesta ja sisältää useita hyödyllisiä ominaisuuksia.

Grafiitin käyttö on täysin intuitiivista, ja se simuloi täydellisesti perinteiselle paperille kirjoittamista ja piirtämistä. Näytön kosketus on pikselitarkka ja vasteviive on nolla.

Voit levätä kätesi mukavasti kosketusnäytöllä työskennellessäsi ilman, että näyttö reagoi siihen. Älykäs kynällä voidaan ohjata viivan paksuutta, paksumpaa tai heikompaa viivaa varten kallista kynää haluttuun kulmaan (vain sovelluksissa, jotka tukevat tätä ominaisuutta).

Kosketuskynä toimii automaattisesti iPadin kanssa hetkessä, Bluetooth-paria ei tarvita. Hellävarainen kosketus kynän yläosassa riittää käynnistääksesi kynän, ja sitten se sammuu itsestään 5 minuutin käyttämättömyyden jälkeen. Integroitu akku kestää jopa 20 tuntia käyttöä, ja kynän yläosassa on USB-C-liitin latausta varten. Kynä voidaan helposti kiinnittää suoraan iPadin kylkeen kynän sisällä olevan magneetin ansiosta.

Itse FIXED Graphiten lisäksi löydät pakkauksesta myös kaksi vaihdettavaa kynän kärkeä, USB-C-latauskaapelin ja käyttöohjeen. Kosketuskynä on suunniteltu toimimaan virheettömästi kaikkien iPadien kanssa kuudennesta sukupolvesta ylöspäin.

Ominaisuudet:

– Kosketuskynä kehitetty erityisesti Apple iPadille
– Vähentää kärkien kitkaa näyttöä kosketettaessa jäljitelläkseen perinteistä kirjoitusta paperille
– Suurin kosketustarkkuus, nolla vasteviive
– Kallista kynää ohjataksesi kirjoitetun/piirretyn viivan paksuutta (vain sovelluksissa, jotka tukevat tätä ominaisuutta)
– Ei huomioi lepäävän käden kosketusta näytöllä kirjoittaessaan tai piirtäessään
– Korkealaatuinen ja kestävä alumiiniseostyö
– Magneetti iPadiin kiinnittämistä varten
– LED-valo osoittaa, että kynä on päällä
– Automaattinen sammutus tyhjäkäynnillä akun säästämiseksi
– Akun kesto: jopa 20 tuntia
– Lataus USB-C-liitännän kautta
– Yhteensopiva kaikkien iPadien kanssa vuodesta 2018 alkaen
– Pakkauksen sisältö: kosketuskynä FIXED Graphite, 2 vaihtokärkeä, USB-C latauskaapeli
– Mitat 16,6 x 0,89 cm

Mitat P-L-K:

23 x 6,5 x 1,9 cm

Sisäpakkaus:

100

Master-laatikko:

100

EAN:

8591680118687

Toimittajan tuotenumero:

FIXGRA-BK

Merkki:

Apple