Graphite Active Stylus Pen universaali, Alu-harmaa

FIXGRA-UN-GR Fixed, Artikkelinro: 8012962

FIXED Graphite Uni Active Stylus on älykäs lisävaruste kirjoittamiseen, piirtämiseen ja muuhun tablet-laitteeseen tai muuhun kosketusnäyttölaitteeseen.

Se on suunniteltu toimimaan kaikkien kapasitiivisten näyttölaitteiden kanssa – tabletit, kannettavat tietokoneet, älypuhelimet jne. Aktivoi se vain napauttamalla varovasti kynän yläosaa, ja se on käyttövalmis, ei vaadi monimutkaista Bluetooth-pariliitosta. Se sammuu itsestään 5 minuutin käyttämättömyyden jälkeen akun säästämiseksi.

Graphite Uni -kynä on valmistettu kestävästä alumiiniseoksesta ja on täydellisesti tasapainotettu mukavaan vasen- ja oikeakätiseen käyttöön. Kirjoittaminen ja piirtäminen on täysin intuitiivista, ja se simuloi täydellisesti perinteisellä paperilla työskentelemistä. Kosketusnäyttö on pikselitäydellinen ja siinä ei ole vasteviivettä.

Sisäänrakennettu akku kestää jopa 12 tuntia käyttöä, ja kynän yläosassa on USB-C-liitin latausta varten. Piilotetut integroidut magneetit helpottavat kynän kiinnittämistä laitteeseen.

Pakkauksesta löydät itseliimautuvan metallipohjan, jonka kiinnität laitteesi runkoon tai kanteen ja kiinnität kynän yksinkertaisesti magneeteilla. Näin se on aina käsillä, käyttövalmis. FIXED Graphite Unin avulla työskentely ja pelaaminen tabletilla on nopeampaa, kätevämpää ja hauskempaa kuin koskaan ennen.

Ominaisuudet:

– Aktiivinen kynä kaikille kapasitiivisille näytöille
– Suurin kosketustarkkuus nollavasteviive
– Korkealaatuinen ja kestävä alumiiniseostyö
– Magneetti kiinnittämistä varten laitteeseen liimapohjalla
– LED osoittaa, että kynä on päällä
– Automaattinen sammutus tyhjäkäynnillä säästää akkua
– Akun kesto: jopa 12 tuntia
– Latausaika: 80 – 100 min
– Lataus USB-C-liitännän kautta
– Pakkauksen sisältö: kosketuskynä FIXED Graphite Uni, 2 varakärkeä, metalliliimapohja, USB-C latauskaapeli
– Mitat 166 x 8,9 mm
– Paino: 13,3 g

Mitat P-L-K:

23,1 x 6,5 x 1,8 cm

Sisäpakkaus:

100

Master-laatikko:

100

EAN:

8591680129621

Toimittajan tuotenumero:

FIXGRA-UN-GR

Merkki:

Universal