3in1 30W Wireless Mag Latausasema Musta

FIXMPOS-BK Fixed, Artikkelinro: 8013415

FIXED MagPowerstation on moderni MagSafe-yhteensopiva langaton laturi, joka on suunniteltu erityisesti Apple iPhonelle, Apple Watchille ja Apple Airpodille. Se huolehtii täysin kaiken päivittäisen rutiinisi kannalta tärkeän nopeasta ja turvallisesta latauksesta.

Uusimpien MagSafe-yhteensopivien iPhone-laitteiden (12-sarja ja sitä uudemmat) nopeaa lataamista varten on päälaturi integroiduilla magneeteilla. Liitä vain iPhone laturiin, magneetit napsauttavat puhelimen paikoilleen ja langaton lataus alkaa välittömästi. Lisäksi MagSafe-laturi voidaan irrottaa kokonaan telineestä ja USB-C-liitin tekee siitä sopivan itsenäiseen käyttöön tien päällä.

Apple Watchin lataamista varten MagPowerstationin toisessa varressa on tilaa alkuperäiselle Apple Watch -lataussovittimelle (ei sisälly toimitukseen). Työnnä se vain valmisteltuun reikään ja liitä Apple Watchin latauskaapeli suoraan USB-A-porttiin, joka on piilossa telineen pohjassa olevan kannen alla. Osa kaapelista on piilotettu takana olevaan uraan, ja loput ylimääräisestä kaapelista on piilotettu valmisteltuun onteloon, jotta se ei häiritse latausaseman puhdasta suunnittelua. USB-C-USB-C-sovitin sisältyy USB-C-lataussovittimeen (Apple Watch 7).

Kolmas MagPowerstation-latauspinta sijaitsee suoraan telineen pohjassa. Se sopii Airpod-kuulokkeille tai muille langattomille TWS-latauskuulokkeille, mutta 15W tehonsa ansiosta se pystyy lataamaan myös toisen puhelimen täyteen ilman ongelmia. Jalustan pehmeä silikonipinta estää sisään asetetun elektroniikan naarmuuntumisen ja pohjassa olevat liukumattomat pehmusteet varmistavat vakaan sijoituksen työpöydälläsi tai yöpöydälläsi.

FIXED MagPowerstationin täyden suorituskyvyn varmistamiseksi tulee käyttää vähintään 37 W:n ja Power Delivery -standardin mukaista lataussovitinta (ei sisälly toimitukseen) mukana tulevan USB-C-virtakaapelin lisäksi.

Ominaisuudet:

– 3-in-1 langaton latausteline MagSafe-tuella
– Suunniteltu Apple iPhonen (12 sarja ja uudemmat), Apple Watchin ja kuulokkeiden/puhelimen lataamiseen langattomalla latauksella
– MagSafe-laturi voidaan irrottaa ja käyttää erikseen
– Langaton latausteho: 7,5 W iPhonelle / 15 W yhteensä (päälatausalue) + 15 W (toissijainen latausalue)
– 5 W USB-A-liitin Apple Watch -laturille (laturi ei sisälly)
– Qi-standardin tuki toissijaiselle latauspinnalle
– Tyylikäs muotoilu pehmeällä telinepinnalla suojaamaan sulautettua elektroniikkaa naarmuilta
– Jalustan silikonipinta estää ladattua laitetta luisumasta
– Taitettava jalusta helpottaa pakkaamista tien päällä
– Jalustan pohjassa oleva ura piilottaaksesi kaapelin Apple Watchin laturiin
– LED-ilmaisin lataustilan
– Mukana USB-C-kaapeli
– Liukumattomat pehmusteet pohjassa
– USB-A-USB-C-vähennys Apple Watch 7 -laturin liittämistä varten

Täyden suorituskyvyn saavuttamiseksi on suositeltavaa liittää FIXED MagPowerstation vähintään 37 W lataussovittimeen PD-standardilla. Adapteri ei sisälly toimitukseen.

– Tuote täyttää kaikki EU:n laki- ja turvallisuusstandardit

Tekniset yksityiskohdat:

– Lähtöteho: 5W/7.5W/10W/15W (pääasiallinen langaton latauspinta MagSafe-tuella)
– Lähtö: 5W/7.5W/10W/15W (toissijainen langaton latauspinta)
– USB-A-lähtö: 5V1A (max. 5W)
– Tulo: 12V/3A, 9V/3A, 5V/3A
– Materiaali: ABS + silikoni + magneetit
– Jalustan mitat: 17,5 x 9,8 x 11,1 cm
– Paino: 205 g

Mitat P-L-K:

24,7 x 10,7 x 3 cm

Sisäpakkaus:

95

Master-laatikko:

95

EAN:

8591680134151

Toimittajan tuotenumero:

FIXMPOS-BK

Ominaisuus:

MagSafe