Xtreme USB-A / Micro-USB kaapeli 1.5m Musta

CXX001 Xtorm, Artikkelinro: 8227589

Xtorm Xtreme -sarjan kaapelit ovat erittäin vahvoja ja valmistettu kestämään myös rankissa olosuhteissa – niillä on elinikäinen takuu. Jokainen yksityiskohta on suunniteltu kestämään raskaan käytön aiheuttamaa kulumista. Kaikki Xtorm Xtreme kaapelit ovat testattu kestämään yli 100 000x taivutusta, ja ne ovat vetotestattu kantamaan jopa 100 kg painon!

Erittäin vahvat materiaalit

Tämä kaapeli on valmistettu monikerroksisesta komposiittimateriaalista, jossa on vahvistettu ydin, mikä antaa sille lisälujuutta ja kestävyyttä. Tämän kaapelin jokainen yksityiskohta on suunniteltu mahdollisimman lujaksi, mukaanlukien mukana tuleva kaapelihihna!

Vahvistetut materiaalit:
33% alumiinia
54 % nylonia
13 % DuPont™ Kevlar® -kuitua

XFLEX- taivutuksenkestävä tekniikka

Xtorm Xtreme -kaapelit on suunniteltu ja suunniteltu kestämään yli 100 000 taivutusta rikkoutumatta. Tämä on mahdollista XFLEX-nimisen ominaisuuksien yhdistelmän ansiosta.
XFLEX yhdistää erityisesti suunnitellun liittimen, punotun nylonkaapelin ja vahvistetun ytimen, mikä tekee kaapelista sekä joustavan että erittäin vahvan.

Elinikäinen takuu

Xtorm Xtreme -kaapelit on rakennettu kestäviksi. Niiden ainutlaatuinen XFLEX-vahvistettu muotoilu on testattu perusteellisesti, ja se on osoittautunut erittäin kestäväksi. Näiden ominaisuuksien ansiosta voimme tarjota elinikäisen takuun kaikille Xtorm Xtreme -kaapeleille.

– Erittäin vahva punottu kaapeli
– Alumiininen liitin
– Turvamaadoitus
– Vahvistettu aramidiydin
– Monikerroksinen suojaus
– Taivutustestattu 100 000+ kertaa
– Vetotestattu kantamaan jopa 100 kg!
– Yhteensopiva pikalatauksen kanssa
– Tukee jopa 5V/2.1A 10W latausta
– Tiedonsiirto jopa 480 Mbps
– Pituus 1,5m
– Elinikäinen takuu

Mitat P-L-K:

20,2 x 6,5 x 2,2

Toimittajan tuotenumero:

CXX001

EAN:

8718182275896