Langaton Qi pikalaturi 15W Harmaa

Xtorm Wireless Charger Solo Xtorm, Artikkelinro: 8227595

Tämä langaton Xtorm -laturi on täydellinen tapa ladata älypuhelimesi helposti jopa 15 W: n nopeudella! Laturissa on ainutlaatuinen Xtorm -muotoilu, joka näyttää hyvältä millä tahansa työpöydällä tai yöpöydällä.

Langaton lataaminen on helppoa – Latauskaapelit näyttävät usein sotkuisilta tai katoavat huonekalujen taakse juuri silloin, kun niitä tarvitset. Tämä langaton laturi tekee älypuhelimen lataamisesta erittäin helppoa – aseta älypuhelin alustan päälle ja lataus alkaa automaattisesti.

Langaton pikalataus – Tämä langaton laturi on suunniteltu lataamaan älypuhelimesi turvallisesti nopeasti jopa 15 W: n nopeudella (Fast Charge).

Ei ärsyttäviä LED -valoja – Tämä langaton laturi on suunniteltu ilman ärsyttäviä LED -valoja, joita ei voida sammuttaa, mikä on erityisen ärsyttävää, jos haluat sijoittaa sen yöpöydällesi.
Sen sijaan tämän laturin pohjassa on erottuva LED -valorengas, joka syttyy vain hetkeksi ilmoittamaan, kun se alkaa latautua. Muutaman sekunnin kuluttua se sammuu hitaasti ja pysyy pois päältä varmistaaksesi, että sinulla ei ole ärsyttävää kirkasta LED -valoa tai yöpöytääsi tai työpöytääsi.

Yhteensopiva kaikkien älypuhelimien kanssa – Langaton laturi on suunniteltu yhteensopivaksi kaikkien Qi -yhteensopivien älypuhelimien kanssa – Android -laitteiden ja Apple iPhonen kanssa.

Intohimolla kehitetty – Xtorm uskoo, että sinun pitäisi saada iloa ja energiaa tuotteidemme käytöstä, minkä vuoksi kiinnitämme erityistä huomiota tuotteidemme suunnitteluun ja käyttäjäystävällisyyteen.

#MoreEnergy – Tässä langattomassa laturissa on ikoninen geometrinen muotoilu ja mattapintainen viimeistely, joka on suunniteltu näyttämään ja tuntumaan hyvältä. Tuloksena on laturi, joka erottuu joukosta ja jota on todella ilo käyttää joka päivä – antaa sinulle ja laitteillesi enemmän energiaa.

Lyhyesti:
– Langaton nopea lataus 15W
– Yhteensopiva kaikkien Qi -yhteensopivien älypuhelimien kanssa
– magneettinen liitin (optio toisen langattoman laturin liittämiseen)

Tekniset tiedot:
Mitat: 80 x 80 x 8 mm
Tulo: USB-C PD 20W
Lähtö: Langaton 15W
Sisältää Kaapeli

EAN:

8718182275957