Langaton Qi pikalaturi Duo 2x15W Harmaa

Xtorm Wireless Charger Duo Xtorm, Artikkelinro: 8227596

Tämä langaton Xtorm Charger Duo on täydellinen tapa ladata älypuhelimesi helposti jopa 15 W: n nopeudella! Magneettiliittimen avulla voit helposti luoda kaksoislaturin tai käyttää sitä kahtena yksittäisenä laturina. Laturissa on ainutlaatuinen Xtorm -muotoilu, joka näyttää hyvältä millä tahansa työpöydällä tai yöpöydällä.

Langaton lataaminen helppoa – Latauskaapelit näyttävät usein sotkuisilta tai katoavat huonekalujen taakse juuri silloin, kun niitä tarvitset. Tämä langaton laturi tekee älypuhelimen lataamisesta erittäin helppoa – aseta älypuhelin päälle ja lataus alkaa automaattisesti.

Magnetic Duo – Innovatiivisen sisäänrakennetun magneettisen napsautusjärjestelmän ansiosta voit valita, haluatko käyttää latureita langattomana kaksoislattimena vai pikemminkin kahtena yksittäisenä. Kaksoislaturiin tarvitset vain yhden latauskaapelin! Käytätkö mieluummin latureita erikseen? Ei hätää, mukana tulee kaksi kaapelia, joten voit päättää, miten haluat käyttää niitä.

Langaton pikalataus – Tämä langaton laturi on suunniteltu lataamaan älypuhelimesi turvallisesti nopeasti jopa 15 W: n nopeudella.

Ei ärsyttäviä LED -valoja – Tämä langaton laturi on suunniteltu ilman ärsyttäviä LED -valoja, joita ei voida sammuttaa, mikä on erityisen ärsyttävää, jos haluat sijoittaa sen yöpöydällesi.
Sen sijaan tämän laturin pohjassa on erottuva LED -valorengas, joka syttyy vain hetkeksi ilmoittamaan, kun se alkaa latautua. Muutaman sekunnin kuluttua se sammuu hitaasti ja pysyy pois päältä varmistaaksesi, että sinulla ei ole ärsyttävää kirkasta LED -valoa tai yöpöytääsi tai työpöytääsi.

Yhteensopiva kaikkien älypuhelimien kanssa – Langaton laturi on suunniteltu yhteensopivaksi kaikkien Qi -yhteensopivien älypuhelimien kanssa – Android -laitteiden ja Apple iPhonen kanssa.
Intohimolla kehitetty – Xtorm uskoo, että sinun pitäisi saada iloa ja energiaa tuotteidemme käytöstä, minkä vuoksi kiinnitämme erityistä huomiota tuotteidemme suunnitteluun ja käyttäjäystävällisyyteen.

#MoreEnergy – Tässä langattomassa laturissa on ikoninen geometrinen muotoilu ja mattapintainen viimeistely, joka on suunniteltu näyttämään ja tuntumaan hyvältä. Tuloksena on laturi, joka erottuu joukosta ja jota on todella ilo käyttää joka päivä – antaa sinulle ja laitteillesi enemmän energiaa.

Lyhyesti:
– Langaton nopea lataus 15W
– Yhteensopiva kaikkien Qi -yhteensopivien älypuhelimien kanssa
– Täydellinen laitteiden lataamiseen samanaikaisesti
– Magneettinen liitin

Tekniset tiedot:
Mitat: 80x160x8mm (erotettavissa 80x80x8mm)
Tulo: USB-C PD 20W
Lähtö 1: Langaton 15 W
Lähtö 2: Langaton 15 W
Yhteensä max. jaettu teho 15W
Sisältää kaapelin

EAN:

8718182275964