Tehokas 200W korkea hyötysuhde aurinkopaneeli

XPS200 Xtorm, Artikkelinro: 8227604

Tämä Xtorm Xtreme Solar Panel 200W -paketti on paras tapa saada virtaa laitteillesi missä tahansa. Tässä paketissa on kaksi erillistä 100W aurinkopaneelia, jotka voidaan helposti liittää yhteen 200W:n kokonaisteholla. Niissä on kompakti, kevyt ja roisketiivis rakenne, joka tekee niistä täydelliset kaikille retkillesi ja seikkailuihisi. Ne voidaan taittaa puoliksi, ja integroitujen kahvojen ansiosta niitä on helppo kuljettaa ja asettaa minne tahansa. Yhdistä ne yhteen Xtorm XP-sarjan varavirtalähteisiin ja saat käyttöösi rajattoman tehon!

Tehokas aurinkosähkö

Tehokkaiden SunPower-kennojen käyttö tarkoittaa, että paneelilla on erittäin suuri teho paljon pienemmällä pinta-alalla. Tämän ansiosta pystyimme suunnittelemaan paljon kompaktimman aurinkopaneelin ilman, että meidän tarvitsee tinkiä tehosta. Aurinkokennot on päällystetty erityisellä linssoidulla mattapinnalla, joka minimoi heijastuksen ja maksimoi aurinkosyötön.

Valitse tehosi

Tässä aurinkopaneelissa on 3 eri lähtöä: 200W MC4-lähtö, 2 x 45W USB-C PD -lähtö sekä 2 tavallista 18W USB-A Quick Charge 3.0 -lähtöä. Tämä tarkoittaa, että voit ladata mitä haluat; Xtorm XP Power Station varavirtalähde, kannettava tietokone, tabletti tai puhelin – tämä Xtorm-aurinkopaneeli pystyy tekemään kaiken!

Rajaton teho

Yhdistä Xtorm XP-sarjan varavirtalähteen kanssa – Tämä Xtorm-aurinkopaneeli on suunniteltu toimimaan täydellisesti yhden Xtorm XP-sarjan kanssa. Tämä tarjoaa sinulle loputtoman virtalähteen akkupuskurin ja laajan valikoiman portteja ja teholähtöjä hyödyntäen.

Joustava ja tehokas paketti

Tässä paketissa on kaksi erillistä 100W aurinkopaneelia, jotka voidaan helposti liittää yhteen 200W:n kokonaisteholla. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden sijoittaa ne juuri haluamallasi tavalla, toisin kuin kiinteä 200W paneeli. Eikö sinulla ole tilaa tai tarvetta täydelle yhdistetylle 200W:lle? Voit myös käyttää jompaa kumpaa 100W:n paneeleista erikseen.

Suunniteltu seikkailuun

Aurinkopaneeli on suunniteltu valmiiksi seikkailuun. Se on helppo kuljettaa mukana ja kevyt muotoilu tarkoittaa, että voit ottaa sen mukaan minne menetkin, ja sisäänrakennettujen tukijalkojen ansiosta voit asettaa sen vain muutamassa sekunnissa ja kääntää sen täydellisesti optimoidaksesi aurinkosyötön. Integroidun pussin avulla voit helposti kuljettaa mukana tulleita kaapeleita, ja se suojaa virtalähdettä elementeiltä. Itse aurinkopaneeli on myös viimeistelty roiskeenkestävällä materiaalilla mielenrauhan lisäämiseksi.

Lataustunnit:
– iPhone 1.5h
– iPad 3-4h
– MacBook Air 2h
– Xtorm Power Station XP300:n alle 6 tunnissa ihanteellisissa auringonpaisteessa!

Ominaisuudet:
– Tehokas aurinkosähkö, 2x 100W aurinkopaneelipaketti
– Roisketiivis materiaali
– 200W MC4 lähtö
– Kevyt ja taitettava muotoilu

Tekniset tiedot ja mitat:
– Mitat: 106 x 2,5 x 59,8 cm per paneeli
– Paino: 3800 grammaa per paneeli
– 1x lähtö: MC4, 200W
– 2x lähtö: USB-C PD 45W
– 2x lähtö: USB-A Quick Charge 3.0, 18W
– Aurinkopaneeli: 200W (100W+100W)

Toimittajan tuotenumero:

XPS200

EAN:

8718182276046