20W GaN2 Ultra Kotilaturi USB-C PD/USB-A Valkoinen

XEC020 Xtorm, Artikkelinro: 8227739

Tämä 20 W GaN² Ultra -seinälaturi on suunniteltu kompaktimmaksi ja tehokkaammaksi kuin koskaan ennen. Kompakti muotoilunsa ja kaksiporttisen toiminnallisuuden ansiosta GaN² Ultra -seinälaturimme on täydellinen matkoille, toimistolle tai kotiin. Jätteen vähentämiseksi ja kestävämmän tulevaisuuden edistämiseksi laturi on valmistettu 85 % GRS-sertifioidusta kierrätysmuovista.

GaN² Ultra: seuraavan sukupolven teho, koko ja tehokkuus – Älä anna koonsa hämätä, tämä 20 W:n seinälaturi on loistava tehon suhteen. GaN² Ultra – GaN-teknologian seuraavan sukupolven – antaa laturimme turvallisesti ja tehokkaasti käsitellä enemmän tehoa vielä pienemmässä koossa. GaN² Ultra -ratkaisumme sisältää älykkäät piirit, jotka optimoivat virranjakelun, vähentävät energiahukkaa ja maksimoivat latausnopeudet. Tällä laturilla voit nauttia kaikkien laitteidesi nopeasta, luotettavasta ja energiatehokkaasta latauksesta.

Moniporttinen lataus – Kompaktin rakenteensa ja kahden portin toiminnallisuutensa ansiosta 20 W GaN² Ultra -seinälaturimme on täydellinen matkoillesi, toimistollesi tai kotiin. USB-C- ja USB-A-porttien sisällyttäminen takaa yhteensopivuuden useiden eri laitteiden kanssa. USB-C-portti tarjoaa nopean latauksen uusimmille älypuhelimille ja tableteille. Et tarvitse ylimääräisiä sovittimia tai kaapeleita; kytke vain virta ja kytke virta.

85 % GRS-sertifioitua kierrätysmuovia – Valitsemalla GRS-sertifioidun kierrätysmuovin laturimme päämateriaaliksi, voimme antaa materiaaleille uuden elämän. Muovin poistaminen kaatopaikoilta ja valtameristä, joiden hajoaminen kestäisi muuten vuosisatoja. Kierrätetyn muovin käyttö hyödyttää planeettaamme, mutta se myös ylläpitää korkeimpia laatu- ja kestävyysstandardeja.

Luotettava ja turvallinen latauskokemus – Tämä laturi on varustettu useilla edistyneillä turvaominaisuuksilla, jotka suojaavat yhdistettyjä laitteitasi ja laturiasi. Sisäänrakennetut ylilataus-, oikosulkusuoja- ja lämpösuojamekanismit suojaavat mahdollisilta onnettomuuksilta ja tarjoavat sinulle mielenrauhaa jokaisen latauskerran aikana.

Ominaisuudet:
  • 20 W USB-C PD
  • Kompakti muotoilu GaN²-tekniikalla
  • Kaksiporttinen lataus
  • 85 % GRS-sertifioitua kierrätysmuovia
Tekniset tiedot:
  • Mitat: 68 x 32 x 31 mm
  • Paino: 44g
  • Tulo: AC
  • Lähtö 1: USB-C PD 20W
  • Lähtö 2: USB QC 3.0 18W
  • Max teho 20W
Mitat P-L-K:

17,00 x 8,00 x 4,20 cm

Sisäpakkaus:

40

Master-laatikko:

40

EAN:

8718182277395

Toimittajan tuotenumero:

XEC020