67W GaN-Ultra Matkalaturi/USB-C PD kaapeli Valkoinen

XVC2067 Xtorm, Artikkelinro: 8227740

Tämä 67 W GaN Ultra -matkalaturi on suunniteltu kompaktimmaksi ja tehokkaammaksi kuin koskaan ennen. Kompaktin muotoilunsa ja kaksiporttisella toiminnallisuudellaan GaN Ultra -matkalaturimme on täydellinen matkoille, toimistolle tai kotiin. Mukana toimitettujen EU-, Iso-Britannia- ja USA-tyyppisten vaihtovirtapistokkeiden ja 100 W:n USB-C PD -kaapelin (2 m) ansiosta sinulla on kaikki mitä tarvitset laitteidesi lataamiseen kaikkialla maailmassa!

GaN Ultra – seuraavan sukupolven teho, koko ja tehokkuus – Älä anna koonsa hämätä, tämä 67 W:n matkalaturi on loistava tehon suhteen. GaN Ultra – GaN-teknologian seuraavan sukupolven – antaa laturimme turvallisesti ja tehokkaasti käsitellä enemmän tehoa vielä pienemmässä koossa. Älykäs GaN Ultra -ratkaisumme optimoi virranjakelun, vähentää energiahukkaa ja maksimoi latausnopeuden. Tällä laturilla voit ladata kaikki laitteesi nopeasti, luotettavasti ja energiatehokkaasti, missä ikinä menetkin.

Moniporttinen lataus – 67 W GaN Ultra -matkalaturimme on täydellinen matkoille, toimistolle tai kotiin. Kahden USB-C PD -portin sisällyttäminen varmistaa yhteensopivuuden useiden laitteiden kanssa. 67 W USB-C PD -portti tarjoaa nopean latauksen uusimmille älypuhelimille, tableteille ja USB-C-kannettaville. Et tarvitse ylimääräisiä sovittimia tai kaapeleita; kytke vain virta ja kytke virta.

Luotettava ja turvallinen latauskokemus – Tämä matkalaturi on varustettu useilla edistyneillä turvaominaisuuksilla, jotka suojaavat liitettyjä laitteitasi ja laturiasi. Sisäänrakennetut ylilataus-, oikosulkusuoja- ja lämpösuojamekanismit suojaavat mahdollisilta onnettomuuksilta ja tarjoavat sinulle mielenrauhaa jokaisen latauskerran aikana.

Lataa laitteitasi kaikkialla maailmassa – tämä sovitin sopii erinomaisesti matkoille paitsi kokonsa lisäksi. EU-, Iso-Britannia- ja USA-tyyppisten vaihtovirtapistokkeiden ansiosta voit ladata laitteitasi kaikkialla maailmassa!
Mukana toimitettu 100 W USB-C PD -kaapeli on suunniteltu täydelliseksi jokapäiväiseksi latauskaapeliksi kannettavalle tietokoneellesi tai muille laitteille.

Mitat P-L-K:

17,70 x 12,20 x 5,70 cm

EAN:

8718182277401

Toimittajan tuotenumero:

XVC2067