140W GaN-Ultra Matkalaturi/USB-C PD kaapeli Valkoinen

XVC2140 Xtorm, Artikkelinro: 8227741

Tämä 140 W GaN Ultra -matkalaturi on suunniteltu kompaktimmaksi ja tehokkaammaksi kuin koskaan ennen. Kompaktin rakenteensa ja moniporttisten toimintojensa ansiosta GaN Ultra -matkalaturimme on täydellinen matkoille, toimistolle tai kotiin. Mukana toimitettavien EU-, Iso-Britannia- ja USA-tyyppisten vaihtovirtapistokkeiden ja 240 W USB-C PD -kaapelin (2 m) ansiosta sinulla on kaikki mitä tarvitset laitteidesi lataamiseen kaikkialla maailmassa!

GaN Ultra – seuraavan sukupolven teho, koko ja tehokkuus – Tämä 140 watin GaN Ultra -matkalaturi on loistava tehon suhteen. GaN Ultra – GaN-teknologian seuraavan sukupolven – antaa laturimme turvallisesti ja tehokkaasti käsitellä enemmän tehoa vielä pienemmässä koossa. GaN Ultra -ratkaisumme sisältää älykkäät piirit, jotka optimoivat virranjakelun, vähentävät energiahukkaa ja maksimoivat latausnopeudet. Tällä laturilla voit nauttia kaikkien laitteidesi nopeasta, luotettavasta ja energiatehokkaasta latauksesta, missä ikinä menetkin.

Moniporttinen lataus kaikille laitteillesi – 140 W GaN Ultra -matkalaturimme on täydellinen matkoille, toimistolle tai kotiin. Neljän eri portin sisällyttäminen takaa yhteensopivuuden useiden laitteiden kanssa. Suurin niistä on 140 W USB-C PD3.1 EPR -portti. Tällä portilla voit nopeasti ladata Ultrabookin tai jopa MacBookin. Kaksi 65 W USB-C PD -porttia tarjoavat nopean latauksen uusimmille älypuhelimille, tableteille ja USB-C-kannettaville. 12 W USB-A:ta voidaan käyttää oheislaitteiden lataamiseen. Liitä vain kaikki ja käynnistä!

Luotettava ja turvallinen latauskokemus – Tämä matkalaturi on varustettu useilla edistyneillä turvaominaisuuksilla, jotka suojaavat yhdistettyjä laitteitasi ja laturiasi. Sisäänrakennetut ylilataus-, oikosulkusuoja- ja lämpösuojamekanismit suojaavat mahdollisilta onnettomuuksilta ja tarjoavat sinulle mielenrauhaa jokaisen latauskerran aikana.

Lataa laitteitasi kaikkialla maailmassa – Travel Chargerin kompaktin koon lisäksi se sopii erityisen hyvin matkustamiseen. EU-, Iso-Britannia- ja USA-tyyppisten vaihtovirtapistokkeiden ansiosta voit ladata laitteitasi kaikkialla maailmassa! Mukana toimitettu 240 W USB-C PD-kaapeli on suunniteltu täydelliseksi jokapäiväiseksi latauskaapeliksi kannettavalle tietokoneellesi tai muille laitteille. Tämä tarkoittaa, että riippumatta siitä, mitä laitetta haluat ladata, sinulla on aina pääsy maksimaaliseen tehoon!

Mitat P-L-K:

17,70 x 12,20 x 5,70 cm

EAN:

8718182277418

Toimittajan tuotenumero:

XVC2140