Power Bank USB-C PD 20W 10.000mAh/2xUSB-C Valkoinen

FS5100 Xtorm, Artikkelinro: 8227754

Tässä 10 000 mAh:n Power Bankissa on kaksi USB-C-porttia ja yksi USB-A-portti. 20 W USB-C PD -lähtö on täydellinen kaikenlaisten mobiililaitteiden nopeaan lataamiseen. Power Bankin kotelo on pääosin valmistettu kierrätysmuovista kestävän tulevaisuuden tueksi. Tämän FS5 Power Bankin kaunis nykyaikainen, mutta rauhoittava väri sopii täydellisesti Power Bankin ainutlaatuiseen kuvioon. Tee siitä upea lopputuote, jonka voit ottaa mukaasi, minne ikinä menetkin!

Tehokas 10 000 mAh kapasiteetti – Virtaa aina saatavilla! Vahvalla 10 000 mAh:n kapasiteetilla tämä Xtorm Power Bank varmistaa, että sinulla on enemmän kuin tarpeeksi virtaa pitämään laitteesi ladattuna koko päivän, olitpa sitten matkalla, vaeltamassa tai vain ulkona. Se on enemmän kuin tarpeeksi virtaa lataamaan älypuhelimesi täyteen vähintään 2 kertaa!

Pikalataus 20W USB-C PD:llä – Tässä Power Bankissa on nopea 20W USB-C Power Delivery (PD) -portti, joka varmistaa iPhone- ja Android-älypuhelimien, tablettien ja muiden yhteensopivien laitteiden nopean latauksen. Jopa itse Power Bank voidaan ladata täyteen vain 3,5 tunnissa!

Kolme porttia maksimaaliseen monipuolisuuteen – Tarvitsetko ladata useita laitteita samanaikaisesti? Ei ongelmaa! Power Bankissa on kolme porttia, mukaan lukien tehokas 20W USB-C PD -portti sekä 18W USB-C- ja 18W USB-A-portti. Nyt voit ladata puhelimen, tabletin ja ystäväsi laitteen – kaikki kerralla.

Ympäristötietoinen suunnittelu – Valitsemalla GRS-sertifioidun kierrätysmuovin Power Bankimme ensisijaiseksi materiaaliksi, voimme antaa materiaaleille uuden elämän. Muovin poistaminen kaatopaikoilta ja valtameristä, joiden hajoaminen kestäisi muuten vuosisatoja. Kierrätetyn muovin käyttö hyödyttää planeettaamme, mutta se myös ylläpitää korkeimpia laatu- ja kestävyysstandardeja.

Lentokoneen hyväksytty: Matkusta turvallisin mielin! – Tämä Power Bank täyttää kaikki lentoyhtiön turvallisuusmääräykset, joten se sopii käsimatkatavaraasi. Pysy vireillä pitkien lentojen ja välilaskujen aikana ilman vaivaa.

Turvallisuus ennen kaikkea – Power Bank on varustettu useilla edistyneillä turvaominaisuuksilla, jotka suojaavat yhdistettyjä laitteitasi sekä itse Power Bankia. Sisäänrakennetut ylilataus-, oikosulkusuoja- ja lämpösuojamekanismit suojaavat mahdollisilta onnettomuuksilta, joten voit ladata laitteitasi huoletta.

Ominaisuudet:
  • Akun kapasiteetti 10 000 mAh
  • 2x USB-C-portti
  • 1 x USB-A-portti
  • Valmistettu pääasiassa kierrätysmuovista
  • Pikalataus 20W USB-C PD:llä
Mitat P-L-K:

22,50 x 12,00 x 2,50 cm

Sisäpakkaus:

20

Master-laatikko:

20

EAN:

8718182277548

Toimittajan tuotenumero:

FS5100