Power Bank USB-C PD 35W 20.000mAh/2xUSB-C Musta

FS5201 Xtorm, Artikkelinro: 8227759

Tässä 20 000 mAh:n Power Bankissa on 2 x USB-C-porttia ja USB-A-portti. 35W USB-C PD -lähtö on täydellinen mobiililaitteiden nopeaan lataukseen. Kotelo on pääosin valmistettu kierrätysmuovista kestävän tulevaisuuden tueksi. Tämän FS5 Power Bankin kaunis, nykyaikainen, mutta rauhoittava väri sopii täydellisesti Power Bankin ainutlaatuiseen kuvioon. Tee siitä upea lopputuote, jonka voit ottaa mukaasi, minne ikinä menetkin!

Tehokas 20 000 mAh kapasiteetti – Akku ei lopu koskaan! Vahvalla 20 000 mAh:n kapasiteetilla tämä Xtorm Power Bank varmistaa, että sinulla on enemmän kuin tarpeeksi virtaa pitämään laitteesi ladattuna koko päivän, olitpa sitten matkalla, patikoimassa tai vain ulkona. Tehoa on enemmän kuin tarpeeksi lataamaan älypuhelimesi täyteen vähintään 4x!

Pikalataus 35W USB-C PD:llä – Power Bankissa on nopea 35W USB-C Power Delivery (PD) -portti, joka varmistaa iPhone- ja Android-älypuhelimien, tablettien ja muiden yhteensopivien laitteiden nopean latauksen. Jopa itse Power Bank voidaan ladata täyteen vain 3,5 tunnissa!

Kolme porttia maksimaaliseen monipuolisuuteen – Tarvitsetko ladata useita laitteita samanaikaisesti? Ei ongelmaa! Power Bankissa on kolme porttia, mukaan lukien kaksi tehokasta 35W USB-C PD -porttia sekä yksi 18W USB-A-portti. Nyt voit ladata puhelimen, tabletin ja kameran – kaikki kerralla.

Ympäristötietoinen suunnittelu – Valitsemalla GRS-sertifioidun kierrätysmuovin Power Bankimme ensisijaiseksi materiaaliksi, voimme antaa materiaaleille uuden elämän. Muovin poistaminen kaatopaikoilta ja valtameristä, joiden hajoaminen kestäisi muuten vuosisatoja. Kierrätetyn muovin käyttö hyödyttää planeettaamme, mutta se myös säilyttää Xtormin korkeat laatu- ja kestävyysvaatimukset.

Lentoturvallinen: Matkusta luottavaisin mielin! – Tämä Power Bank, jonka akkukapasiteetti on 20 000 mAh, täyttää kaikki lentoyhtiön turvallisuusmääräykset, joten se sopii käsimatkatavaroihin. Pysy vireillä pitkien lentojen ja välilaskujen aikana ilman vaivaa.

Turvallisuus ennen kaikkea – Power Bank on varustettu useilla edistyneillä turvaominaisuuksilla, jotka suojaavat yhdistettyjä laitteitasi sekä itse Power Bankia. Sisäänrakennetut ylilataus-, oikosulkusuoja- ja lämpösuojamekanismit suojaavat mahdollisilta onnettomuuksilta, joten voit ladata laitteitasi huoletta.

Ominaisuudet:
  • Akun kapasiteetti 20 000 mAh
  • 2x USB-C-portti
  • 1 x USB-A-portti
  • Valmistettu pääasiassa kierrätysmuovista
  • Pikalataus 35W USB-C PD:llä
Mitat P-L-K:

22,50 x 12,00 x 3,60 cm

Sisäpakkaus:

20

Master-laatikko:

20

EAN:

8718182277593

Toimittajan tuotenumero:

FS5201