Power Bank USB-C PD 67W 27.000mAh/2xUSB-C Musta

FS5271 Xtorm, Artikkelinro: 8227760

Tässä 27 000 mAh:n Power Bankissa on 2 x USB-C-porttia ja USB-A-portti. 67W USB-C PD -lähtö on täydellinen mobiililaitteiden ja jopa kannettavien tietokoneiden nopeaan lataukseen. Kotelo on valmistettu ensisijaisesti kierrätysmuovista kestävämmän tulevaisuuden tueksi. Kaunis keskiyön musta väri yhdistettynä FS5 Power Bankin ainutlaatuiseen kuvioon antaa sille upean ulkonäön ja tuntuman. Virta laitteellesi tyylikkäästi!

Tehokas 27 000 mAh:n kapasiteetti – Virtaa aina saatavilla! Vahvalla 27 000 mAh:n kapasiteetilla tämä Xtorm Power Bank varmistaa, että sinulla on enemmän kuin tarpeeksi virtaa pitämään laitteesi ladattuna koko päivän. Oletpa sitten reissulla, vaeltamassa, työskennellessäsi tien päällä tai vain ulkona. Energiaa riittää lataamaan älypuhelimesi täyteen vähintään 5x tai kannettavan tietokoneen 1x!

Kannettavan tietokoneen ja mobiililaitteiden nopea lataus 67W USB-C PD:llä – Tässä FS5 Power Bankissa on nopea 67W USB-C Power Delivery (PD) -portti, joka varmistaa iPhone- ja Android-älypuhelimien, tablettien, kannettavien ja monien muiden nopean latauksen. yhteensopivia laitteita. Itse Power Bank voidaan ladata täyteen vain 4 tunnissa!

Kolme porttia maksimaaliseen monipuolisuuteen – Tarvitsetko ladata useita laitteita samanaikaisesti? Ei ongelmaa! Power Bankissa on kolme porttia, mukaan lukien tehokas 67W USB-C PD -portti sekä 27W USB-C PD -portti ja 18W USB-A-portti. Nyt voit ladata kannettavan tietokoneen, älypuhelimen ja kuulokkeet – kaikki kerralla.

Ympäristötietoinen suunnittelu – Valitsemalla GRS-sertifioidun kierrätysmuovin Power Bankimme ensisijaiseksi materiaaliksi, voimme antaa materiaaleille uuden elämän. Muovin poistaminen kaatopaikoilta ja valtameristä, joiden hajoaminen kestäisi muuten vuosisatoja. Kierrätetyn muovin käyttö hyödyttää planeettaamme, mutta se myös ylläpitää Xtormin korkeimpia laatu- ja kestävyysstandardeja.

Lentokoneen hyväksytty: Tehokkaita matkoja! – Tämän Power Bankin akun kapasiteetti on 27 000 mAh, joten se täyttää kaikki lentoyhtiön turvallisuusmääräykset, joten se sopii käsimatkatavaroihin. Pysy vireillä pitkien lentojen ja välilaskujen aikana ilman vaivaa.

Turvallisuus ennen kaikkea – Power Bank on varustettu useilla edistyneillä turvaominaisuuksilla, jotka suojaavat yhdistettyjä laitteitasi sekä itse Power Bankia. Sisäänrakennetut ylilataus-, oikosulkusuoja- ja lämpösuojamekanismit suojaavat mahdollisilta onnettomuuksilta, joten voit ladata laitteitasi huoletta.

Ominaisuudet:
  • Akun kapasiteetti 27 000 mAh
  • 2x USB-C-portti
  • 1 x USB-A-portti
  • Valmistettu pääasiassa kierrätysmuovista
  • Pikalataus 67W USB-C PD:llä
Mitat P-L-K:

22,50 x 12,00 x 4,20 cm

Sisäpakkaus:

10

Master-laatikko:

10

EAN:

8718182277609

Toimittajan tuotenumero:

FS5271