Power Bank USB-C PD 67W 45.000mAh/2xUSB-C Musta

FS5451 Xtorm, Artikkelinro: 8227761

Tässä 45 000 mAh:n Power Bankissa on 2 x USB-C-porttia ja USB-A-portti. 67W USB-C PD -lähtö on täydellinen mobiililaitteiden ja jopa kannettavien tietokoneiden nopeaan lataukseen. Pääosin kierrätysmuovista valmistettu kotelo kestävämmän tulevaisuuden tueksi. Kaunis väri “midnight black” yhdistettynä tämän FS5 Power Bankin ainutlaatuiseen kuvioon antaa sille upean ulkonäön ja tuntuman. Virta laitteellesi tyylikkäästi tällä lippulaivamallilla!

Tehokas 45 000 mAh kapasiteetti – ja virtaa riittää! Tämän vahvan 45 000 mAh:n kapasiteetin Xtorm Power Bankin ansiosta sinulla on enemmän kuin tarpeeksi virtaa pitämään laitteesi ladattuna koko päivän, olitpa sitten matkalla, patikoimassa tai työskennellessäsi tien päällä. Se on enemmän kuin tarpeeksi virtaa lataamaan älypuhelimesi täyteen vähintään 9x tai kannettavan tietokoneen 2x!

Kannettavan tietokoneen ja mobiililaitteiden nopea lataus 67W USB-C PD:llä – Tässä upeassa Power Bankissa on nopea 67W USB-C Power Delivery (PD) -portti, joka varmistaa iPhone- ja Android-älypuhelimien, tablettien, kannettavien ja monien muiden nopean latauksen. yhteensopivia laitteita. Itse Power Bank voidaan ladata täyteen vain 3,5 tunnissa!

Kolme porttia maksimaaliseen monipuolisuuteen – Haluatko ladata useita laitteita samanaikaisesti? Ei ongelmaa! Power Bankissa on kolme porttia: tehokas 67W USB-C PD-portti sekä 27W USB-C PD-portti ja 18W USB-A-portti. Nyt voit ladata kannettavan tietokoneen, älypuhelimen ja kameran – kaikki kerralla.

Ympäristötietoinen suunnittelu – Valitsemalla GRS-sertifioidun kierrätysmuovin Power Bankimme ensisijaiseksi materiaaliksi, voimme antaa muoville uuden elämän. Muovin poistaminen kaatopaikoilta ja valtameristä, joiden hajoaminen kestäisi muuten vuosisatoja. Kierrätetyn muovin käyttö hyödyttää planeettaamme, mutta se myös säilyttää Xtormin korkeat laatu- ja kestävyysvaatimukset.

Turvallisuus ennen kaikkea* – FS5 Power Bank on varustettu useilla edistyneillä turvaominaisuuksilla, jotka suojaavat yhdistettyjä laitteitasi sekä itse Power Bankia. Sisäänrakennetut ylilataus-, oikosulkusuoja- ja lämpösuojamekanismit suojaavat mahdollisilta onnettomuuksilta, joten voit ladata laitteitasi huoletta.
* Tämän Power Bankin akun kapasiteetti on 45 000 mAh, eikä sitä yleensä saa ottaa mukaan lentokoneeseen. Tehopankkien sallittu kapasiteetti lentomatkan aikana on enintään 27 000 mAh tai 100 Wh.

Ominaisuudet:
  • Akun kapasiteetti 45 000 mAh
  • 2x USB-C-portti
  • 1 x USB-A-portti
  • Valmistettu pääasiassa kierrätysmuovista
  • Pikalataus 67W USB-C PD:llä
Mitat P-L-K:

22,50 x 12,00 x 4,20 cm

Sisäpakkaus:

10

Master-laatikko:

10

EAN:

8718182277616

Toimittajan tuotenumero:

FS5451