Taitettava langaton matkalaturi 3in1 15W valkoinen

XWF31 Xtorm, Artikkelinro: 8227766

Xtorm suunnitteli tyylipuhtaan ja käytännöllisen 3in1-taitettavan langattoman matkalaturin laitteille, jotka tukevat magneettista langatonta latausta. Mukana tulevalla USB-C PD -kaapelilla voit ladata esimerkiksi iPhonen, Apple Watchin ja AirPodit samanaikaisesti yhdellä kompaktilla latausalustalla. Langattomat latauspinnat ovat yleiskäyttöisiä. Tämä tarkoittaa, että voit ladata Applen tuotteiden lisäksi myös muun tyyppisiä älypuhelimia, älykelloja ja kuulokkeita, joissa on langaton lataus. Apple iPhone -puhelimia voi ladata langattomasti 7.5W teholla. Android-puhelimet ladataan langattomasti upealla 15W:lla.

Ainutlaatuinen kompakti ja taitettava muotoilu – Pieni ja kompakti 3in1-taitettava langaton matkalaturi on tehty tarjoamaan sinulle yksinkertainen mutta kaunis langaton latausratkaisu. Latausalusta taittuu helposti ulos ja magneetin ansiosta se taittuu sisään ja pysyy taitettuna, yhtä helposti. Laturi on ohut ja kompakti ja mahtuu laukkuun. Rauhallinen harmaa väri täydentää talosi jokaista huonetta ja näyttää hyvältä toimistossa.

Kaikki mitä tarvitset yhdessä laturissa – Tämä 3in1-taitettava langaton matkalaturi on kaikki mitä tarvitset päivittäin. Se lataa älypuhelimesi, älykellosi ja kuulokkeet missä tahansa. Voit käyttää sitä kotona, toimistossa tai jopa matkoilla. Sinun ei enää tarvitse ostaa ja pakata useita latureita älylaitteillesi. Tarvitset vain tämän kompaktin laturin ja mukana tulevan USB-C PD -kaapelin.

GRS-sertifioitua kierrätysmuovia – 3in1-taitettavan langattoman matkalaturin runko on pääosin valmistettu kierrätetystä muovista, jolla on GRS-sertifikaatti. Kierrätysmateriaaleja käyttämällä rakennamme eteenpäin kohti kestävämpää ja kestävämpää tulevaisuutta. Pakkaamalla tuotteemme uusimmalla tekniikalla ja kiinnittämällä erityistä huomiota käyttämiimme materiaaleihin sekä tuotteissa että pakkauksissa, Xtorm taistelee korvausmarkkinoita vastaan.

Mitat P-L-K:

23,00 x 10,50 x 3,20 cm

Sisäpakkaus:

40

Master-laatikko:

40

EAN:

8718182277661

Toimittajan tuotenumero:

XWF31