Virtapankki aurinkokennolla, 5.1W 10.000mAh IP65 PD 20W

XR203 Xtorm, Artikkelinro: 8227768

Tämä on todellisten seikkailijoiden tehopankki! Tämä vankka ulkokäyttöön tarkoitettu Power Bank, jossa on 10.000 mAh kapasiteetti, 3 USB-porttia ja 3x tehokkaammat Gen ’24 -aurinkopaneelit, on kaikki mitä tarvitset seikkailupäivän aikana.

Kolminkertaiset aurinkopaneelit ja jalusta

Ota täysin ladattu Power Bank mukaasi ja käytä Gen ’24 Solar Panels -aurinkopaneeleita lataamiseen seikkailun aikana. Gen ’24 Solar Panels on täydellisesti suojattu vahingoittumiselta kokoontaitettuna. Kun taitat Xtorm-aurinkopaneelin auki, aurinkoenergian merkkivalo kertoo, onko auringossa tarpeeksi virtaa Power Bankin lisäenergian saamiseksi. Asetat Power Bankin yksinkertaisesti oikeaan kulmaan potkulaudan kanssa, jotta saat mahdollisimman paljon auringonsäteitä kiinni.

Ulkona käytettävä Power Bank IP65-luokituksella

Virtapankki aurinkokennolla on iskunkestävä, pöly- ja vedenkestävä, sillä on IP65-luokitus, ja se kestää pientä kovaa. Voit laskea Power Bankin alas helposti, kun älypuhelinta tai kuulokkeita ladataan. Tukeva reuna suojaa naarmuilta ja kolhuilta. Erottuvan oranssin värinsä ansiosta Power Bank on helppo löytää repusta tai teltasta. Taskulampun ansiosta löydät helposti perille pimeässä. Tämä on paras vedenpitävä Power Bank pyöräilyyn, patikointiin tai retkeilyyn.

3 USB-porttia monipuoliseen lataukseen

Tässä Rugged Power Bankissa on kolme eri USB-porttia. USB-C PD-portti lataa Power Bankia 18 W:n teholla tai antaa uutta virtaa älypuhelimelle, kameralle tai e-lukulaitteelle 20 W:n SuperCharge-latauksella. Muut 15 W:n USB-C Fast Charge- ja 18 W:n USB-A-lähdöt sopivat erinomaisesti esimerkiksi kuulokkeiden, GPS:n tai lennokin lataamiseen. Sen pass-through-toiminto mahdollistaa sekä Power Bankin että liitetyn laitteen lataamisen samanaikaisesti. Kun käytät useita portteja, kokonaismaksimiteho jakautuu niiden kesken.

Älykkäämpää seikkailua älykkäiden ominaisuuksien avulla

Tämä Virtapankki aurinkokennolla, jossa on integroitu taskulamppu, aurinkopaneelit ja potkuteline, on täydellinen vekotin jokaiseen seikkailuun! Et saa pelkästään tehokasta Power Bankia, vaan lisäominaisuudet päivittävät kaiken. Potkulaite luo täydellisen kulman aurinkopaneeleille ja taskulamppu helpottaa navigointia pimeässä. Kiinnität Power Bankin yksinkertaisesti reppuusi karabiinilla.

Aurinkoenergian ja akun kapasiteetin ilmaisin

Power Bankissa on kaksi LED-ilmaisinta. Aurinkoenergian merkkivalo kertoo, onko aurinko tarpeeksi voimakas Power Bankin lataamiseen. Toinen merkkivalo näyttää, kuinka paljon energiaa Rugged Power Bankissa on jäljellä, kun painat painiketta. Fiksu tapa seikkailla Xtormilla!

Lyhyesti sanottuna:

Ota tämä Virtapankki aurinkokennolla mukaasi metsään, rannalle tai vaellukselle ja hämmästytä matkaseurueesi matkan aikana kaikilla sen lisäominaisuuksilla. Koe #MoreEnergy ulkoiluseikkailuidesi aikana, kestipä se sitten päivän tai koko viikonlopun!

  • Kestävä muotoilu IP65-luokituksella: iskunkestävä, pölyn- ja vedenkestävä.
  • Gen ’24 -aurinkopaneelit lisäävät tehokkuutta
  • 10K mAh 2 ylimääräistä puhelimen latausta varten
  • 1x 20W USB-C PD, 1x 15W USB-C, 1x 18W USB-A QC3.0 (22,5W Huaweille)
  • Integroitu taskulamppu ja potkulaite
  • Aurinkoenergian ja akun kapasiteetin merkkivalo
  • Kierrätysmuovia, GRS-sertifikaatti
Tietoja Xtormista

Xtorm antaa sinulle parasta laatua, uusinta tekniikkaa ja eniten turvallisuutta vuosien #MoreEnergy! Vuodesta 2008 lähtien olemme työskennelleet ulkoilutuotteiden ja kestävien laitteiden parissa antaaksemme mobiililaitteillesi #MoreEnergy. Käytämme pääasiassa ensiluokkaista GRS-sertifioitua kierrätysmuovia, ja kaikki tuotteemme testataan 6-kerroksisen turvallisuustarkastuksen mukaisesti, mikä takaa, että sekä Xtorm-tuotetta että siihen liitettyä laitetta on turvallista käyttää vuosia.

Sisäpakkaus:

20

Master laatikko:

20

EAN:

8718182277685

Toimittajan tuotenumero:

XR203