Magnetic Wireless 15W Power Bank USB-C 10.000mAh

FS5W101 Xtorm, Artikkelinro: 8227770

Pidentää iPhonen akun käyttöikää

Tämä magneettinen langaton tehopankki sopii sinulle, jos käytät puhelintasi koko päivän, joka päivä! 10 000 mAh:n kapasiteetin ansiosta sinulla on iPhonellesi ylimääräistä energiaa käden ulottuvilla ja selviät päivän loppuun asti ilman pelkoa akun loppumisesta! Kiinnitä kannettava laturi yksinkertaisesti iPhoneen ja napsauta painiketta, niin lataus alkaa välittömästi.

Xtorm MagCharge Ultra – 20 % lisää 20 minuutissa.

Samanlainen kuin Applen MagSafe, Xtorm MagCharge Ultra -tekniikka lataa puhelimesi magneettisesti ja langattomasti. Power Bankin vahvat magneetit kohdistuvat täydellisesti iPhonen magneetteihin ja yhdistyvät saumattomasti. FS5-virtapankki napsauttaa taianomaisesti kiinni puhelimeesi upotetuissa magneeteissa ja lataa sen akun langattomasti ja tehokkaimmalla mahdollisella tavalla yksinkertaisen napsautuksen jälkeen. 15W MagCharge Ultra antaa iPhonelle 20 % lisäaikaa vain 20 minuutissa!

Pöytälataus pysty- tai vaakatasossa

Virtapainike on piilotettu jalustan alle, ja aktivoit latauksen yksinkertaisella napsautuksella kyseisellä jalustalla. Auki taitettuna tämän integroidun, metallisen potkulaudan avulla voit asettaa iPhonen pysty- tai vaakatasoon latauksen aikana. Se muuttaa Magnetic Power Bankin pöytälaturiksi, jonka avulla voit jatkaa videoiden katselua tai videopuheluiden soittamista!

Jatka selaamista latauksen aikana

Power Bank on suunniteltu siten, että se sopii täydellisesti käteen myös latauksen aikana. FS5 Power Bankin ainutlaatuinen kuvio yhdistettynä käytettyyn materiaaliin antaa mukavan otteen. Power Bank napsahtaa magneettisesti paikalleen iPhonen takapuolelle ja lataus käynnistyy yksinkertaisella napsautuksella potkulaudalla. Tarkastele kuvia tai selaa Instagram-syötettäsi latauksen aikana.

LED-näyttö näyttää akun prosenttiosuuden

Power Bankin LED-näytössä näkyy latauksen aikana akun tämänhetkinen prosenttiosuus. Näin näet kirjaimellisesti energian siirtymisen Power Bankista puhelimeesi! Tämä LED-näyttö kertoo myös, milloin on aika ladata itse Power Bank. Näin varmistat, ettei sinulta ja laitteiltasi lopu koskaan #MoreEnergy!

Läpivientilataus säästää aikaa

USB-C PD-portin kautta voit helposti ladata Power Bankin uudelleen 20 W:n Xtorm Super FastChargella. Tämän teknologian avulla magneettinen Power Bank latautuu salamannopeasti. Tässä FS5 Power Bankissa on myös pass-through-toiminto. Samalla kun itse Power Bank latautuu USB-C PD-portin kautta, iPhone saa uutta energiaa samanaikaisesti ja langattomasti aikaa säästävällä tavalla!

Lataa nopeasti kaikki älypuhelimet kaapelin kautta

USB-C PD-portin kautta on mahdollista antaa uutta energiaa myös mille tahansa muulle älypuhelimelle. Tätä lataustapaa käytettäessä lataat 20W Xtorm Super FastCharge -latauksella. Tämä tekniikka takaa, että mikä tahansa uudentyyppinen älypuhelin latautuu supernopeasti! Tämä tekee tästä FS5 Power Bankista todella täydellisen ja kannettavan laturisi jokapäiväiseen käyttöön.

Xtorm-turvallisuustarkastus

Sekä itse Power Bank että siihen liitetyt laitteet on suojattu muun muassa oikosululta, ylikuumenemiselta ja ylilataukselta sisäänrakennettujen mekanismien ansiosta. Xtorm 6-kerroksinen turvatarkastus varmistaa, että tämä on magneettinen Power Bankisi päivittäiseen lataukseen! Turvallinen ja laadukas Power Bank, jota voit käyttää joka päivä laajan laadunvalvonnan ansiosta.

  • Sopii lähes mihin tahansa taskuun
  • Erittäin vahva magneettinen ote
  • 15W MagCharge Ultra 15W MagCharge Ultra -laitteella 0-20% akusta 20 minuutissa
  • 20W Xtorm Super FastCharge -lataus kaapelin välityksellä
  • LED-näyttö, jossa näkyy akun tila
  • Integroitu jalusta
EAN:

8718182277708

Toimittajan tuotenumero:

FS5W101