Varavirta 24.000mAh USB-C PD3.1 EPR 1x140W

XB403 Xtorm, Artikkelinro: 8227777

XB403 Titan Max Power Bank yhdistää ikonisen muotoilun edistyksellisiin teknisiin ominaisuuksiin, kestäviin materiaaleihin ja innovatiivisiin ominaisuuksiin. Yhdessä 200 W:n tehon ja 140 W:n USB-C PD-sisääntulon ansiosta tämä Titan Max on XB4 Titan -sarjan ensiluokkainen Power Bank. Titan Max on täydellinen, täydellisin XB4-sarjan Power Bank MacBookin, tabletin, älypuhelimen tai e-lukijan lataamiseen. Integroidun 240 W USB-C PD -kaapelin avulla olet valmis lataamaan laitteesi milloin ja missä tahansa.

Täydellinen virtapankki tehokkaille kannettaville tietokoneille – Titan Maxissa on neljä tehokasta USB-C PD -lähtöä, joiden kokonaisteho on 200 W. Kaksi 140 W:n USB-C PD -porttia on optimoitu lataamaan MacBookit ja kaikki muut tehokkaat kannettavat tietokoneet erittäin nopeasti. Kahden 30 W USB-C PD -lähdön avulla voit ladata älypuhelimen tai tabletin helposti.

Erittäin nopea lataus – 140 W USB-C PD -sisääntulon ansiosta itse Power Bank on täysin ladattu ja käyttövalmis alle 1,5 tunnissa. Titan Max Power Bankissa on läpivirtauslataus, jonka avulla se voi samanaikaisesti ladata itseään ja antaa virtaa muille laitteille samanaikaisesti.

Soveltuu lentokoneeseen – Titan Max Power Bankin akun kapasiteetti on 27 000 mAh. Tämä tekee tästä Power Bankista sopivan kuljettamaan käsimatkatavaroissa lentomatkan aikana. Jopa pisimmillä lentomatkoilla Titan Max antaa sinulle tarpeeksi virtaa kaikkien mobiililaitteiden virransyöttöön.

Muotoilu, joka tuntuu hyvältä (näkymättömän LED-näytön) ansiosta – XB4-sarjan muotoilu kulkee käsi kädessä helppokäyttöisyyden kanssa. Tästä syystä kiinnitämme erityistä huomiota yksityiskohtiin; mattapintainen pehmeä viimeistely, integroitu magneettinen USB-C PD -kaapeli ja LED-näyttö, joka tulee esiin vain silloin, kun tarvitset sitä. Tämä LED-näyttö näyttää paitsi akun tilan prosentteina, myös neljän eri lähdön tehot. Kun näyttö on pois päältä, se on täysin näkymätön. Tämä parantaa entisestään Power Bankin muotoilua pitäen sen tyylikkäänä ja minimalistisena.

Matkalla kohti kestävää tulevaisuutta – Xtorm-tuotteet on tehty kestämään ja tällä tavalla taistelemme heittoyhteiskuntaa vastaan. Suuri osa Titan Maxista on valmistettu kierrätetystä muovista ja siksi siinä on GRS-hyväksyntä. Suurin osa pakkauksista koostuu kierrätyspahvista, jossa on FSC-merkintä. Vain 2 grammaa painava muovikoukku on myös valmistettu täysin kierrätetystä muovista.

Ominaisuudet:
  • 27 000 mAh akun kapasiteetti -> lentokoneen kestävä
  • 2x 140 W USB-C PD-lähtö
  • 2 x 30 W USB-C PD-lähtö
  • Yhdistetty kokonaisteho 200W
  • Integroitu 240 W USB-C PD-kaapeli
  • (Ei) näkyvä LED-näyttö
  • Virtapankki latautuu täyteen alle 1,5 tunnissa
Mitat P-L-K:

25,30 x 12,40 x 3,70 cm

Sisäpakkaus:

10

Master-laatikko:

10

EAN:

8718182277777

Toimittajan tuotenumero:

XB403